Connect with us

Ajuntaments

Mataró, amb els participants dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020

L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Bea Delgado, van presidir la recepció esportiva als mataronins i mataronines així com a les persones vinculades a alguna entitat o club esportiu de Mataró que han participat als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020. L’acte es va celebrar al Teatre Monumental el dimecres 13 d’octubre i les persones van rebre un agulla amb la silueta de la Laia l’Arquera i també una cistella de fruites i verdures dels productors vinculats al projecte de Km 0 “Collits a casa”.

L’alcalde, David Bote i la regidora Beatriz Delgado, amb Galia Dvorak

Les jugadores de waterpolo Marta Bach, Anni Espar, Elena Sanchez i Roser Tarragó que van aconseguir medalla de plata amb la selecció espanyola van ser reconegudes en aquest acte. Del món del waterpolo també va rebre el reconeixement la jugadora de la selecció holandesa, Vivian Sevenich, que és jugadora del club Centre Natació Mataró.

La waterpolista Roser Tarragó, que es retira de l’esport professional

El cap de l’equip de waterpolo de la Federació Espanyola de waterpolo, Pere Robert, i el comentarista d’aquest esport per a Televisió Espanyola, Dani Ballart, també van pujar a l’escenari i van poder explicar la seva experiència.
La nedadora artística Berta Ferreras, la jugadora de tennis taula Galia Dvorak i l’atleta Raquel González també van rebre el reconeixement posant de manifest la bona salut de l’esport femení de Mataró.

L’Ajuntament va reconèixer la tasca de vuit esportistes, dos entrenadors, un preparador físic, un àrbitre i un delegat que van estar al Japó

També van pujar a l’escenari el preparador físic de la selecció xinesa de bàdminton, Cristian Luque; l’entrenadora i àrbitre de la selecció espanyola de natació paralímpica, Maria Folgado i l’àrbitra de bàsquet paralímpic, Hèctor Carmona. Aquest últim va reconèixer la gran tasca de les escoles i dels Jocs Escolars perquè ell va iniciar-se al món de l’esport quan era un infant.

L’àrbitre de bàsquet paralímpic, Hèctor Carmona.

Durant l’acte al Teatre Monumental es va fer un agraïment a totes les escoles i entitats que van participar en la campanya “De Mataró a Tòquio”, un projecte creat pel Consell Esportiu del Maresme i el Grup de Professors d’Educació Física del Pla Català d’Esport a l’Escola, amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i del Pla Educatiu d’Entorn.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments