Connect with us

Bàsquet

El Mataró Parc Boet es proclama campió de la Lliga Catalana AON 2023 EBA

L’equip mataroní aconsegueix el seu primer títol en imposar-se per 73-90 al Bisbal Bàsquet en la 42a edició de la Lliga Catalana EBA a La Bisbal d’Empordà.

La Final de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 EBA s’ha tornat a celebrar, per segona temporada consecutiva, a La Bisbal d’Empordà. Enguany, el Pavelló Municipal de la capital de la comarca del Baix Empordà ha estat l’escenari del partit que ha decidit el títol d’aquesta 42a edició, que ha comptat amb el protagonisme de l’amfitrió SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET i del MATARÓ PARC BOET.

La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i s’emmarca dins dels actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, amb el suport institucional de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, amb CaixaBank i Spalding com a Premium Partners, i el patrocini oficial de Loteries de Catalunya i TGO DX.

El Mataró Parc Boet s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana EBA en superar el Sol Gironès Bisbal Bàsquet per 73-90 en un partit molt atractiu i vistós, en què ha sobresortit la figura taronja Imanol Martínez com a flamant MVP de la final, acreditant un total de 8 punts, 10 rebots i 15 de valoració.

Amb aquesta victòria, el Boet Mataró suma el seu 1r títol en aquesta competició i estrena el seu palmarès en un Pavelló Municipal amb un ambient de gala.

Font: Federació Catalana de Basquetbol

Fotos: Bisbal Bàsquet

More in Bàsquet