Connect with us

Clubs

El mètode C.F.Santvicentí

Des de la seva fundació, l’any 1945, el Club de Futbol Santvicentí és el batec del cor a Sant Vicenç de Montalt, teixint vincles entre la població i el terreny de joc. El club és una peça clau en la cohesió d’aquest municipi del Maresme.

Per aquest motiu, els seus actuals responsables tenen molt clar els principis i valors que volen transmetre per ser una font d’inspiració per als més joves:

  • LLEIALTAT amb els companys, entrenadors, personal tècnic i auxiliar del club, rivals, àrbitres i entitats.
  • RESPECTE a tots els participants.
  • ESFORÇ, GENEROSITAT I AFANY DE SUPERACIÓ, donant el màxim de cada un i demostrant ganes d’aprendre i d’ajudar als altres.
  • PERSEVERANÇA I PASSIÓ per assolir fites malgrat les adversitats.
  • SOLIDARITAT, COOPERACIÓ, COMPANYONIA I ESPERIT D’EQUIP, per obtenir els objectius de forma conjunta.

En aquests darrers dos anys i mig, el club ha experimentat un creixement exponencial i extraordinari que va més enllà dels resultats dels partits.

ESTRUCTURA I ORGANITZACIÓ

La base del seu èxit ha estat formar una estructura organitzativa sòlida. Des del primer dia, han treballat per establir una cultura de treball en equip, tant a dins com a fora del camp. Aquesta transformació no hauria estat possible sense l’organització multidisciplinària liderada pel director esportiu, Eloi Casas. Aquestes són les línies mestres que resen en el projecte del CF Santvicentí:

– ÀREA DE METODOLOGIA –

La nostra identitat com a club es defineix en aquest departament encapçalat pel nostre coordinador, Joel Morales. Utilitzem una metodologia global i sistèmica, basada en el desenvolupament conjunt de les diferents capacitats (tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques) dels sistemes que formen al jugador/a. La nostra metodologia posa l’èmfasi en la formació integral dels futbolistes per créixer i assolir els objectius de cada etapa.

El C.F. Santvicentí mira cap al futur amb esperança i determinació. No és només un club, és una família amb una passió compartida pel futbol i pel creixement col·lectiu. Amb la passió com a guia i la dedicació com a combustible

– ÀREA D’ANÀLISI –

Aquest departament, dirigit per Albert Tolosa, és el cervell del nostre club. Amb l’ús de la intel·ligència artificial i les tecnologies avançades, analitzem cada detall dels equips. Els partits són una oportunitat per aprendre i evolucionar, gràcies a la riquesa d’informació que recopilem i analitzem.

– ÀREA DE PREPARACIÓ FÍSICA –

Els nostres preparadors físics, coordinats per Víctor Chueco, treballen estretament amb cada cos tècnic per desenvolupar programes d’entrenaments personalitzats. L’objectiu del departament és assegurar un nivell òptim de forma física i optimitzar el rendiment individual del jugador/a.

– ÀREA DE FISIOTERÀPIA – Amb una atenció especialitzada, el nostre equip de fisioterapeutes treballa per prevenir lesions i assegurar una ràpida recuperació. La salut dels nostres jugadors és una prioritat absoluta. A més, la prevenció de lesions és una part vital del nostre compromís amb el benestar dels jugadors/es.

– ÀREA DE MÀRQUETING I XARXES SOCIALS –

El C.F. Santvicentí és una marca que ressona a tota la comarca. Mitjançant estratègies creatives de màrqueting i una presència vibrant a les xarxes socials, connectem amb els nostres aficionats i els involucrem en cada pas del camí.

– ÀREA D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES –

L’àrea d’administració i finances, encapçalada per Xavier Tarragó, ha estat crucial en la construcció d’una base financera sòlida, assegurant que el C.F. Santvicentí sigui una entitat sostenible a llarg termini. Gestionem les operacions diàries amb transparència i responsabilitat. La diversificació de les fonts de finançament i la gestió prudent dels recursos ens han permès créixer de manera sostenible.

Els seus actuals responsables tenen molt clar els principis i valors que volen transmetre per ser una font d’inspiració per als més joves

INVERSIONS EN INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

Amb una visió de futur, la Junta Directiva encapçalada per Pep Buch, ha realitzat remodelacions significatives al Municipal Toni Buch.

  • L’AMPLIACIÓ DE LES OFICINES – Aquest espai no només serveix com a centre administratiu eficient, sinó que també actua com un lloc de trobada per als membres de la comunitat esportiva. Estan compromesos a mantenir una comunicació oberta i transparent amb les famílies, cossos tècnics i altres col·laboradors, i aquesta ampliació facilita aquesta interacció.
  • IL·LUMINACIÓ DEL CAMP – S’han realitzat importants millores en la il·luminació del camp. Aquesta inversió no només amplifica la seguretat dels jugadors i dels espectadors sinó que també permet allargar els entrenaments i disposar d’un horari més flexible per a tothom.
  • CÀMERES DE VIDEOANÀLISI – Han integrat tres càmeres de videoanàlisi al Municipal Toni Buch. És una eina molt valuosa per millorar i ajustar el rendiment de tots els equips mitjançant un software d’intel·ligència artificial.
  • EQUIP DE SO I MEGAFONIA – S’ha afegit un modern equip de so i megafonia al camp. Aquesta millora no només ressalta l’ambient d’alegria i suport, sinó que també crea una experiència de partit més emocionant per a tots els presents.

Aquestes remodelacions representen la dedicació envers el creixement i l’excel·lència de l’entitat. Cada millora té un propòsit clar: potenciar l’experiència esportiva dels aficionats, familiars, entrenadors/es i jugadors/es.

En aquests darrers dos anys i mig, el club ha experimentat un creixement exponencial i extraordinari que va més enllà dels resultats dels partits

DE LA INICIATIVA A LA REALITAT: CREANT OPORTUNITATS PER A TOTHOM

Amb el suport ferm del club, l’expansió dels equips femenins ha passat de ser una iniciativa a una realitat. S’ha creat un entorn on les jugadores poden desenvolupar les seves habilitats, construir amistats i participar activament del futbol. El creixement del futbol femení no hauria estat possible sense el suport apassionat de la gent del poble.

Les famílies, amics, amigues i aficionats/des han abraçat aquesta evolució, assistint als partits, animant des de les grades i involucrant-se activament en les iniciatives del club. Aquest suport és la base de l’èxit. Amb una visió clara, el club aspira a créixer encara més, proporcionant més oportunitats i recursos per al desenvolupament dels seus jugadors/es. A través d’aquest compromís, el futur dels equips femenins al C.F. Santvicentí és brillant i ple de possibilitats.

Amb el suport ferm del club, l’expansió dels equips femenins ha passat de ser una iniciativa a una realitat. S’ha creat un entorn on les jugadores poden desenvolupar les seves habilitats, construir amistats i participar activament del futbol

MIRANT CAP AL FUTUR AMB ESPERANÇA

El C.F. Santvicentí mira cap al futur amb esperança i determinació. Amb una base sòlida, una estructura organitzativa eficient i uns jugadors/es compromesos, estan convençuts que aquest camí d’èxit tindrà continuïtat, per això creuen estar preparats per abordar els reptes futurs i continuar escrivint nous capítols amb el cor i l’ànima del seu estimat poble.

El C.F. Santvicentí no és només un club, és una família amb una passió compartida pel futbol i pel creixement col·lectiu. Amb la passió com a guia i la dedicació com a combustible, volen fer història a Sant Vicenç de Montalt.

More in Clubs