Connect with us

Ciclisme

Mataró va viure amb emoció la 103 edició de la Volta Ciclista a Catalunya

-Mataró va ser la ciutat que va acollir la sortida de la segona etapa d’aquesta 103 edició, la primera de muntanya amb final a Vallter.

-El Parc Central, en el tram del Camí de la Geganta, es va omplir de ciutadania per poder gaudir en directe de l’espectacle de la Volta Ciclista a Catalunya.

L’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora d’Esports, Bea Delgado, el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Xavier Amor, i el director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, van tallar la cinta des del Camí de la Geganta per donar inici a la 2a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

Just abans es va fer un minut de silenci en record a Joan Alonso Castells qui va ser president i president d’honor del Club EC Mataró.

Des de les 10h del matí, la ciutadania es va anar aplegant al Parc Central, en el Camí de la Geganta, per poder veure l’arribada dels equips i dels 175 ciclistes participants en aquesta 103a edició de la Volta a Catalunya en el moment del control de firmes.

En el punt de sortida i pels carrers de Mataró es van aplegar 3.500 persones que van viure amb intensitat un esdeveniment esportiu internacional.

La segona etapa va portar als ciclistes a la primera arribada en altura, en una jornada de 186,5 quilòmetres amb sortida a Mataró i arribada en altura a l’estació de muntanya de Vallter, a Setcases (Vall de Camprodon), on Tadej Pogačar va fer la seva primera gran exhibició d’aquesta Volta a Catalunya que té pràcticament sentenciada.

La visita de la 103 edició de la Volta Catalunya va marcar la divuitena vegada que Mataró és protagonista d’una sortida o una arribada de la Volta Ciclista a Catalunya en tota la història.

Font i fotos: Ajuntament de Mataró

More in Ciclisme