Connect with us

Mataró

Mataró va inaugurar el Vichy Catalan Vòlei Tour 2022

La platja del Varador de Mataró va acollir la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2022 coronant els primers campions del circuit. Ferran Serra i Eric Estalella, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina han estat els primers guanyadors del circuit.

Prop de 80 parelles van iniciar la competició́ dissabte al matí i només les 4 millors van aconseguir arribar a la gran final. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri segueixen dominant a la costa catalana i van repetir la dinàmica d’altres temporades no donant opció al rival i alçant-se amb el trofeu de campiones. Julia Bonet i Becky Fernández, les seves rivals a la final, no els ho han posat fàcil, protagonitzant grans jugades, sobretot en defensa, però la superioritat de la lituana i l’estoniana en totes les vessants del joc va acabar decantant la final per 2-0.

ELS GUANYADORS amb Beatriz Delgado, regidora d’Esports

En categoria masculina, Eric Estalella i Ferran Serra, van tenir que remuntar el partit per acabar en primera posició. El primer parcial va ser dominat per Pablo Ronchi i Francesco Montinaro, que arribaven a la final després de jugar també la prèvia classificatòria dissabte al matí. En el segon set, les grans defenses d’Eric Estalella i una gran quantitat de bloquejos de Ferran Serra van portat a la parella a forçar el tercer set. La igualtat va ser màxima en tots els punts i es va acabar decidint el guanyador per la mínima.

La platja del Varador va acollir la primera prova del campionat, que enguany consta de 8 proves, dues d’elles considerades màster

LES CAMPIONES amb la presidenta de la FCV, Maribel Zamora

En el tercer calaix del podi hi van pujar Carla Martínez i Sandra Campó, en categoria femenina, i Dexter Edwards i Elio Carrodeguas, en la masculina.

El nivell de joc durant tot el cap de setmana va ser molt alt i gairebé excepcional en les finals, el que fa preveure un campionat molt igualat i disputat. La propera prova del campionat serà el 4 i 5 de juny a Vilanova i la Geltrú.

LA FINAL FEMENINA va ser de molta qualitat

El premi especial de Vichy Catalan al millor i a la millor jugadora del torneig va ser per Erika Kliokmanaite i Eric Estalella.

A l’entrega de premis de la prova de Mataró hi van ser Beatriz Delgado, regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró; Àlvar Julián, vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol i president del CV Mataró; i, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

More in Mataró