Connect with us

Calella

Més de 2400 finishers de 78 països diferents participen en la quarta edició de l’IRONMAN 70.3

Els calellencs Isam Munir, Joan Gordillo, Jaume Riera, Carlos Vela i l’equip del TriCBM (Eric Pujol, Adrià Riera i Pere Alarcon), que va guanyar en relleus, participen a l’IRONMAN 70.3.

Ahir es va celebrar la quarta edició de l’IRONMAN 70.3 Barcelona-Calella. 2.400 triatletes van sortir des de la platja Gran de Calella  i van fer 1,9 quilòmetres nadant, 90 quilòmetres de bicicleta i 21,1 quilòmetres corrent per acabar a la platja de Garbí sota el Far de Calella. El primer a arribar va estar l’alemany Jan Frodeno, que ja va ser guanyador l’any 2015, i la primera dona va estar la triatleta britànica Emma Pallant.

Aquesta edició d’IRONMAN 70.3 ha comptat amb la presència de seixanta atletes professionals i està considerat el millor cartell de la història del IRONMAN 70.3 Barcelona-Calella.

IRONMAN tornarà a Calella el mes d’octubre per celebrar la prova IRONMAN Barcelona, que ja té plenes totes les inscripcions des del mes de novembre de l’any passat. A més, la prova d’IRONMAN 70.3 Barcelona-Calella del 2018 serà la seu de la final del Campionat TriClub d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica del 2018, d’aquesta manera, Calella, com a ciutat amfitriona, i la organització de l’IRONMAN 70.3 Barcelona tindran el pròxim any la responsabilitat afegida de donar acollida als més de 500 atletes aspirants, representant els seus clubs per guanyar el campionat IRONMAN EMEA TriClub.

Font: Ajuntament de Calella

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Calella