Connect with us

Clubs

La MiniTrail ja és Gran

Diumenge dia 6 de novembre va tenir lloc a Vilassar de Dalt la tan esperada MiniTrail Vilassar, una de les curses infantils i juvenils amb més participació del territori català

La MiniTrail és una cursa en què hi poden participar nens i nenes de 3 a 15 anys i està dividida en 5 recorreguts que van dels 500m als 6km.

Els més petits, fins a 7 anys realitzaven un recorregut dintre el parc de Can Rafart mentre que la resta, a partir dels 8 anys ja s’enfrontaven a recorreguts de muntanya més exigents. El CE Sensacions, el club organitzador des de fa ja set anys, vol promoure l’esport i els hàbits saludables entre els més joves i el respecte per la muntanya tot endinsant-los en el món del trail.

Per setena vegada, el Club Esportiu Sensacions de Vilassar de Dalt va ser l’organitzador de la matinal esportiva amb gairebé 200 participants i 30 voluntaris

A aquesta edició es va igualar la participació prepandèmia amb uns 200 joves atletes de les diferents categories. Com a novetat, es van introduir els xips electrònics per tenir un millor control dels temps i les arribades dels participants.

Gràcies als patrocinadors i col·laboradors es va poder oferir, a banda d’una samarreta tècnica d’alta qualitat, una bossa del corredor plena d’obsequis que els més petits han pogut gaudir d’allò més bé. Els clubs amb més participació d’aquesta edició van ser, com no podia ser d’una altra manera, el CE Sensacions Vilassar, seguit dels Yetis de Collserola, Xics del Montseny, Piri de Vilassar de Mar i l’Escola de Trail de Girona.

El parc de Can Rafart va ser el punt de sortida i arribada d’aquesta festa del Trail que vol promoure l’esport i els hàbits saludables entre els més joves

Aquest club de Vilassar, a més de ser organitzadors de la MiniTrail, també du a terme diferents extraescolars com l’Atletisme, Trail Running o Crossfit, amb gran popularitat al municipi i voltants.

A banda de la trentena de voluntaris i voluntàries que guiaven els nens i nenes al llarg de tot el circuit, els organitzadors també van comptar amb el suport de l’ADF i la policia local per controlar el trànsit i garantir, així, la seguretat dels participants.

En acabar, tots els corredors i corredores van rebre una medalla de reconeixement de la mà de la regidora d’Esports, Carme Terrades, i un bon esmorzar per recuperar forces. Abans de tancar la jornada, es va fer el lliurament dels trofeus als tres primers classificats i classificades de cada categoria d’edat.

Fotos: CE Sensacions

More in Clubs