Connect with us

Ajuntaments

13a Nit de l’Esport a Arenys de Munt

El guardó va recaure en el primer equip d’hoquei del Centre d’Esports Arenys de Munt pel seu ascens a l’OK Lliga

Dijous passat, 10 de novembre, i després d’una aturada de dos anys per la pandèmia, es va celebrar la 13a Nit de l’Esport a Arenys de Munt.

Més de 180 persones van gaudir dels reconeixements als millors esportistes del municipi i es va comptar amb la representació de totes les entitats esportives d’Arenys de Munt, així com també amb la presència de l’alcalde accidental, Àngel Castillo i Vallcorba, el regidor d’Esports, Jordi Maimí i Girbal, bona part dels regidors del consistori i la Sra. Mònica Danés i Roca, regidora d’Esports d’Arenys de Mar, com a convidada.

Només començar es va projectar per primer cop el vídeo que servirà per promocionar l’esport d’Arenys de Munt, que va agradar molt als convidats i que ha estat produït per AmuntTv.

Els tres finalistes a millors esportistes de l’any van ser:

  • Jana Roure del Club Patinatge Arenys de Munt, per la seva espectacular evolució aquesta última temporada.
  • Juanito Cano i Marçal Rossell, per ser finishers de la Titan Desert.
  • El primer equip d’hoquei del Centre d’Esports Arenys de Munt, Solartradex, per l’ascens a l’OK Lliga.

Finalment, després de les votacions, el premi a millor esportista de l’any va ser per al Centre d’Esports Arenys de Munt Solartradex. El president del club, Carles Colomer, comentava que rebre aquest reconeixement és un orgull per a l’entitat i l’esport.

L’últim trofeu que es va donar va ser el Premi al Mèrit Esportiu, que va recaure en el Club Esportiu Arenys de Munt, que enguany compleix cent anys d’història (1922-2022). Va recollir el trofeu la Sra. Mònica Olivares, presidenta del club.

Per la seva part, el regidor d’Esports va celebrar el fet de poder retrobar-se amb les entitats esportives en aquest acte després de dos anys de pandèmia. Cal destacar que en aquesta edició es van substituir els habituals trofeus metàl·lics per uns trofeus en forma de planter d’arbre, en aquest cas d’alzines, que va proporcionar l’empresa Arbre Team, i que després de tenir-ne cura i deixar-los créixer es poden plantar on es vulgui; uns guardons molt més sostenibles i ecològics.

Fotos: Ajuntament d’Arenys de Munt

More in Ajuntaments