Connect with us

Ajuntaments

Èxit del Mundial de Fitness 2022 de Santa Susanna

Amb més de 1.500 esportistes de 96 països, Santa Susanna es consolida com la capital mundial del fitness, sent el destí de referència per tots els aficionats i seguidors d’aquest esport en tot el món.

Santa Susanna ha tornat a superar amb nota l’organització d’un esdeveniment esportiu internacional de primer nivell. Del 2 al 7 de novembre, el poble ha tornat a fer valer l’atribut amb la que es coneix a la destinació turística Santa Susanna: la capital mundial del fitness. Durant aquests dies ha estat la seu del Campionat Mundial oficial 2022 Bodybuilding i Fitness masculí juntament amb la Women’s World Cup,que organitza la International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB).

El fitness, un dels esports més practicats en tot el món, promou un estil de vida activa i saludable.

Aproximadament 2.000 participants entre atletes i delegats federatius procedents de 96 països han participat en aquest campionat del món que es considera el més important de tot el calendari internacional de la IFBB. Santa Susanna s’ha responsabilitzat, un cop més, de l’organització en contacte constant amb la Secretaria General de L’Esport de la Generalitat i el Consejo Superior de Deportes que depèn del Ministeri de Cultura i Esports espanyol.

A més del campionat de Fitness, Santa Susanna també ha estat escenari del Congrés Mundial IFBB 2022. Va ser inaugurat el dia 2 de novembre per l’alcalde, Joan Campolier. Presidit pel Dr. Rafael Santonja va aplegar els representants de l’elit mundial d’aquest esport. Entre altres, va ser a Santa Susanna el Sheikh de Fujairah, al Emirats Àrabs Units, Abdullah Bin Hamad Al Sharqi. Fujairah.

Impacte positiu per al municipi

S’han complert les previsions econòmiques previstes per l’organització. El Congrés i el Mundial de Fitness han portat a Santa Susanna unes 2.000 persones que s’han allotjat als hotels del poble. Les 10.000 pernoctacions aproximades d’esportistes i acompanyants, més el consum a les botigues i establiments de la localitat representen un impacte positiu per Santa Susanna de quasi un milió d’euros.

Més enllà de l’impacte econòmic, aquest esdeveniment també significa un nou impuls a la imatge internacional de Santa Susanna. Sobretot, gràcies als milions de seguidors que el Fitness té arreu del món i els milions de posts amb vídeos, fotografies i comentaris que s’han distribuït a través de les xarxes socials.

El projecte Santa Susanna, capital mundial del fitness, va néixer el 2003 i fins a l’actualitat s’han celebrat més de 33 campionats internacionals i han competit més de 50.000 atletes d’elit d’aquest esport per Santa Susanna.

More in Ajuntaments