Connect with us

Ajuntaments

Premià de Dalt, al costat dels seus clubs i esportistes

Premià de Dalt va viure els dies 29 i 30 de juny, i l’1, 2 i 3 de juliol, la seva festa Major, Sant Pere. Dins dels nombrosos festivals, activitats i actuacions, es va celebrar la Nit de l’Esport a la plaça de l’Espolsada.

El lliurament dels premis als esportistes més destacats de la temporada 2021–2022 va ser a càrrec de l’alcalde del municipi, Josep Triadó, del regidor d’esports, Juli Giner, i altres membres del consistori. Un acte on es van reconèixer els èxits de diferents clubs, equips i esportistes.

Representants del club de futbol sala.

Club Bàsquet Premià de Dalt: júnior femení, primeres en el nivell B2. Sènior femení i masculí van participar en les fases d’ascens del Campionat Territorial.

CE Premià de Dalt de futbol: Benjamí B i prebenjamí B, campions de Lliga i Infantil B subcampió

Club Futbol Sala Premià de Dalt: Benjamí A classificat per al Campionat de Catalunya; Infantil B, ascens a Segona categoria.

Gran temporada dels equips del club de voleibol.

Club Patinatge Artístic Premià de Dalt

Club Voleibol Platja

Club Voleibol Premià de Dalt Maresme: Equip infantil, campió. Distinció cadet B.

Club Ciclista BTT Premià de Dalt

El club de futbol va guanyar dues lligues.

El premi a l’esportista individual va ser per al boxador Mokhils Aouach El Karrabi, campió de Catalunya amateur de 57 kg.

Una gran festa dins d’una altre: la Festa Major de Premià Dalt, sempre al costat dels seus esportistes, clubs i entitats.

Disputat amb èxit el 1r Trofeu Juli Giner

Juli Giner, un dels millors púgils que ha donat la boxa espanyola (dos campionats d’Espanya superploma i campió d’Europa), va organitzar diumenge 3 de juliol al Pavelló Municipal de Premià de Dalt, on exerceix com a regidor d’esports, la primera edició del Trofeu Juli Giner. Una vetllada de quinze combats amateurs que va possibilitar que la boxa tornés a ser una realitat al Maresme, en aquest cas a Premià de Dalt.

L’esdeveniment va tenir una finalitat benèfica, ja que tot el que es va recaptar serà destinat a beques esportives per a joves sense recursos. “Ho he fet amb molta il·lusió, perquè tot el que tinc a la vida ho he aconseguit del no res, a través de l’esport, que m’ha convertit en el que soc avui dia, com a persona i com a esportista”, assegurava Juli Giner, feliç per l’èxit de la vetllada que, segur, tindrà més edicions.

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, també hi va estar present.

More in Ajuntaments