Connect with us

El Masnou

NORA GARCÍA, DE 15 ANYS, MILLOR NAVEGANT DE 2020

La jove regatista del Club Nàutic El Masnou, campiona de Catalunya de Optimist, es guardonada a la Festa Catalana de la Vela

La regatista del Club Nàutic El Masnou (CNEM) Nora García de la Casa, de 15 anys, ha estat escollida Millor Navegant de 2020 en categoria femenina a la Festa de la Vela Catalana, que es va celebrar ahir en format virtual.

La cita anual que organitza la Federació Catalana de Vela reconeix la tasca d’aquells que han destacat per les seves activitats en favor de l’esport de la vela, ja siguin persones o entitats. Així, el Club Nàutic El Masnou ha estat reconegut amb la Vela de Platí per la seva incansable activitat en favor d’aquest esport.

Un futur brillant

Competint en classe Optimist G1, Nora Garcia es va proclamar Campiona de Catalunya el 2020. Aquesta jove estudiant de l’ESO, apassionada del mar, va començar a navegar a l’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou amb set anys, de la mà del seu pare. Forma part de la selecció catalana des dels onze anys.

El 2019, García de la Casa va ser subcampiona d’Espanya i Campiona de Catalunya absoluta. El 2018, Campiona de Catalunya absoluta i el 2017, 3a en sub 13 femenina, a la Copa d’Espanya i subcampiona de Catalunya femenina.

Via-Dufresne, també entre  les nominades

Entre les nominades a Millor Navegant es trobava la també regatista del CNEM i medallista olímpica, Natàlia Via-Dufresne, que el passat setembre va fer podi en la categoria Absoluta de la nova classe olímpica Offshore Mixta. Via-Dufresne, medalla de plata a Barcelona’92 i Atenes’04, és l’actual directora esportiva del Club Nàutic El Masnou.

La tercera candidata, Cristina Pujol, del Club Nàutic Port d’Aro, ha estat l’entrenadora de la classe Europa al Club Nàutic El Masnou el 2020.

Pel que fa a la categoria masculina, el guardó de Millor Navegant de 2020 ha estat per a Alex Muscat, del CN Garraf.

Tots els premiats del Club Nàutic El Masnou


Aquesta és la relació dels regatistes del Club Nàutic El Masnou que han pujat al podi el 2020 en competicions catalanes, espanyoles i internacionals, i que han estat premiats a la Festa de la Vela Catalana:

Campiona de Catalunya Vela Lleugera: Nora Garcia, classe Optimist G1

Campionat de Catalunya Creuer: Manuel Ramos, 3r classe Campionat Catalunya Altura, amb NO NAME

Campionat de Catalunya Creuer: Jaume Samón, 2n classe Copa Catalana Zona Centre, amb Miaja X

Podis Europeus i Mundials: Natàlia Via-Dufresne, classe Offshore Mixta, 3ra en categoria Absoluta

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in El Masnou