Connect with us

Futbol Sala

L’Olímpic Argentona guanya la Copa Catalunya Femenina 2024 de Futsal

La Copa Catalunya Femenina va oferir un espectacle emocionant i intens el cap de setmana del 13 i 14 d’ abril a Castellgalí (Bages), amb partits molt disputats i moments destacables que van captivar l’atenció dels aficionats.

• Final: Olímpic Argentona 2 ( 4 ) vs. ( 3 ) 2 Futsal Vic – Calldetenes

La final es jugava entre els dos equips que millor competició han fet. Certament no va decebre gens el partit, amb uns compassos inicials amb un domini de la pilota de l’Olímpic Argentona, qui va protagonitzar unes bones ocasions de joc. El Futsal Vic – Calldetenes contrarestava a la contra unes bones ocasions.

Al minut 7, després d’una bona jugada del Vic i aprofitant un rebuig de la Marta Paez, portera de l’Argentona, arribava el primer gol del partit obra de l’Anna Burgaya. L’Argentona no va abaixar els braços i va seguir tenint bones ocasions, fent lluir de valent a la portera del Vic, Andrea Gonzalez. La primera part acabava amb intensitat amb els dos conjunts buscant la porteria rival.

La segona part començava amb la mateixa pressió i al primer minut Sònia Ruiz de l’Olímpic Argentona feia pujar l’empat a l’electrònic de Castellgalí. El partit entrava en una nova fase i amb les taules al marcador, ambdós conjunts jugaven amb cap per alçar-se el trofeu de Campiones de la Copa Catalunya de Futsal 2024. Les dues porteres van tenir intervencions de mèrit, consolidant-se com a peça de vital importància de cada conjunt, i quan no eren elles, eren els pals qui evitaven els gols. En el minut 15 de la segona part, la jugadora de l’Argentona Elisabeth Claus, interceptava la pilota al mig del camp, i dirigint-se a la porteria, feia una vaselina perfecta, fent pujar l’1 a 2 a favor de l’equip del Maresme. Si ens imaginàvem que la final podia acabar així estàvem ben equivocats, el Vic aprofitava al màxim les seves opcions de seguir vives a la final, i quan faltaven 2 minuts per la finalització, Mariona Carrasco feia pujar l’empat al marcador.

La final es decidiria en els penals. Es van necessitar 6 llançaments, l’Olímpic Argentona en va anotar 4 i el Futsal Vic – Calldetenes en va fer 3. L’heroïna de la tanda de penals va ser la Marta Paez, portera de l’Olímpic Argentona, que va aturar-ne 2, un d’ells el penal decisiu que les feia Campiones de Copa 2024.

Com a resum, vam viure una gran final, plena d’emoció i bones jugades, que acredita el bon moment que passa el futsal femení català. El final del partit es va desfrenar l’eufòria de l’Olímpic Argentona, aixecant ben amunt el títol que les acreditava com a Campiones de Copa 2024 en el Pavelló Esportiu de Castellgalí.