Connect with us

Futbol Sala

Partit 25è aniversari Club Seat Grup Lesseps Atlètic Català F.S.

El pavelló municipal de Can Banús de Vilassar de Dalt va acollir el passat 9 de març, el “Partit del 25è Aniversari” del Club Seat Grup Lesseps Atlètic Català F.S. enfrontant, en categoria de veterans, l’equip local contra el FC Barcelona.

L’acte va comptar amb la presència del secretari de la delegació de la FCF al Maresme, Moha El Gaadaoui, que es va unir a la celebració del quart de segle d’aquesta emblemàtica entitat esportiva.

La presència d’una àmplia delegació del FC Barcelona, encapçalada per membres destacats del seu cos tècnic com Ramon Ferrés, Xesco Ballester i Santi Gea, va fer encara més gran la importància de l’esdeveniment.

Abans de l’inici del partit, es va retre homenatge a un dels jugadors locals, que s’està recuperant amb èxit d’un infart patit durant la primera jornada de la lliga de Veterans.

Un pavelló ple de gom a gom, va ser testimoni d’un espectacle futbolístic memorable, amb gols espectaculars, demostracions tècniques i una actuació brillant dels porters dels dos equips. La presència de l’exjugador blaugrana Javi Rodríguez que, des de fa 13 anys, organitza els Campus d’estiu de l’entitat vilassarenca, va afegir un toc especial a l’esdeveniment.

L’exjugador blaugrana va brillar al terreny de joc marcant 3 dels 11 gols, contribuint a la victòria del seu equip que va guanyar el partit per 3 a 11.

En concloure l’emocionant matx, jugadors i cos tècnic van gaudir d’un animat dinar al Bar del Pavelló, mentre revivien i comentaven els moments destacats del partit.

Amb aquest acte de tancament del memorable 25è aniversari, la Junta del Club Atlètic Català F.S. deixa la porta oberta a alguna sorpresa més, abans de concloure la temporada, coincidint amb el final del mandat.

Font: Club Seat Grup Lesseps Atlètic Català F.S

Fotos: Circular Comunicació

More in Futbol Sala