Connect with us

Ajuntaments

Participa en els reptes esportius de l’Estiu Actiu!

Enguany, l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna amb els reptes de l’Estiu Actiu, una alternativa per fer activitat física i esport de forma responsable en temps de pandèmia. Els tornejos de vòlei platja, bàsquet 3×3 i tennis platja no se celebraran, però l’alternativa dels reptes vol animar a tots els vilassarencs i vilassarenques a sortir i fer activitat física amb propostes aptes per a totes les edats.

Els reptes volen animar a tots els vilassarencs i vilassarenques a sortir i fer activitat física amb propostes aptes per a totes les edats

Durant les quatre setmanes de juliol (a partir del dia 5) i les cinc setmanes d’agost, a través de l’app Vilassar de Mar, s’aniran plantejant un total de nou reptes esportius que es podran realitzar fins al 10 de setembre. Caldrà inscripció, a partir del 21 de juny, emplenant el formulari disponible a l’app. Cada setmana s’enviaran notificacions explicant en què consisteix el repte de la setmana. A mesura que es vagin fent, s’hauran d’adjuntar fotografies com a prova, també des de l’app del mòbil.

És una alternativa per fer activitat física i esport de forma responsable en temps de pandèmia

Enguany els premis seran molt engrescadors amb el joc del Mou-te. Els reptes es distribuiran en nou caselles, de tres línies, i es podran fer línies o completar totes les caselles. Els reptes es publicaran cada dilluns i fer-los implica accedir a premis, directes o mitjançant sorteig, de vals de compra per gastar a botigues de Vilassar Comerç i vals de participació a activitats esportives com pàdel surf, snorkel o pàdel, entre d’altres.

A través de l’app Vilassar de Mar, s’aniran plantejant reptes esportius que es podran realitzar fins al 10 de setembre

Jordi Tapias, regidor d’esports de Vilassar de Mar, explica respecte a aquesta campanya que “Malgrat la situació positiva en l’evolució de la pandèmia pel que fa a vacunació i suavització de les restriccions, enguany novament ens hem decantat per seguir amb el model de reptes esportius que vam iniciar l’any passat”. Afegeix que “vull agrair la col·laboració de les entitats esportives locals que participen en la confecció dels reptes així com Vilassar Comerç i la feina de l’equip transversal dels diferents departaments de l’Ajuntament que ho fan possible”.

JORDI TAPIAS
Regidor d’esports


“Agraïm la col·laboració de les entitats esportives locals que participen en la confecció dels reptes així com a Vilassar Comerç”

PREMIS


Sorteig entre les tres primeres persones que completin els 9 reptes: 100 € en vals de compra a establiments de Vilassar Comerç.

Sorteig per a les persones que completin els 9 reptes (a exempció de les tres primeres): 50 € en vals de compra a establiments de Vilassar Comerç.

Premi directe a totes les persones que completin un mínim de 3 reptes siguin en línia o no: una samarreta de l’Estiu Actiu 2021

Per completar 3 reptes en línia, fins al 27 d’agost. Sorteig de vals per participar en diferents activitats. Les persones participants tindran tants números pel sorteig com línies hagin completat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments