Connect with us

Ciclisme

La popular Teialada ja és tota una tradició

Un any més, Teià va ser escenari d’una de les competicions de ciclisme BTT més populars i arrelades en el Maresme, la famosa Teialada, que aquest any també es va disputar sobre dues distàncies, 35 i 15 quilòmetres respectivament.

Organitzada per la secció BTT del Club Excursionista Teiá, i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Teià, ADF de Teià, Parc de la Serralada Litoral i comerços anunciants, els participants van sortir a les nou del matí de Can Llaurador per tornar al mateix punt de partida, a l’entrada de Teià.

També va haver-hi la simpàtica i sempre esperada ‘Mini Teialada’ pels més petits, que cada any reuneix a més ciclistes.

La prova llarga, de dificultat alta i un desnivell d’1.300 metres, la va guanyar Francisco López d’Egea, de Vilassar de Dalt i pertanyent a l’equip ‘Addict Bikes’, amb un temps d’1:49:59, que va vèncer sobre la cinta, en una autèntica ‘foto finish’, al seu company d’equip Ali Lachheb Canals, que va fer 1:50:02. El tercer, a quatre mil·lèsimes de segon va ser Sergio González, també de Addict Bike.

El podi en la prova femenina el van copar Marta Martín Alegre, de Club Esportiu Z5, Andrea Balcells, d’ Addict Bike i veïna de Teià, i Sonia Quiroga, de Corvi.

En la cursa curta, de dificultat baixa i desnivell de 600 metres, el podi el van completar Ramón Grueso, Laureano Tinoco i Bruno Pericot en la prova masculina i Tamara Alvarez, de Quart de Poblet, Susan Hernández, de Santa María de Palautordera, i Gisela Álvarez de Barcelona en la competició femenina.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme