Connect with us

Atletisme

‘Premià de Dalt Ulisses Atac’

 

 


Es una doble prova, cronoescalada + descens, que repta els runners més ràpids i tècnics

El proper diumenge 24 de setembre dins del marc incomparable del Cap de setmana d’Ulisses, la fira singular de Premià de Dalt que gira al voltant del Plat d’Ulisses, peça cabdal del patrimoni del municipi que il·lustra dos passatges de “L’Odissea” d’Homer i única al món, ens arriba la 2a edició de la PREMIÀ DE DALT ULISSES ATAC, “La combinada del Serviol” una doble prova, cronoescalada + descens, que repta els runners més ràpids, els més tècnics i els més hàbils.

La prova està limitada a 200 corredors i corredores que competiran en un primer segment en una exigent cronoescalada des de la Plaça de la Fàbrica, pel corriol del Serviol fins a Sant Mateu i en un segon segment, en un descens de vertigen. El temps dels dos segments seran comptats totalment independents, de fet són dues proves en una.

CRONOESCALADA

La sortida de cada participant és individual i el calaix de sortida delimitat,

cada 30 segons sortirà un corredor/a.

Una vegada arribin al punt de cronometratge davant l´ermita de Sant Mateu, podran agafar forces màxim durant 2 minuts al punt d’avituallament. I tornaran a posar-se a la línia de sortida per iniciar el descens, el crono es tornarà a posar a zero.                

DESCENS

S’ha marcat el camí més ràpid des de l´ermita de Sant Mateu a l´arribada a la Plaça de la Fàbrica de Premià de Dalt.

Els corredors interessats és poden inscriure al web: www.7sports.es/ulisesatac.

A partir de les 07.00 h del diumenge 24, es podran recollir les acreditacions i la samarreta de la cursa.  A les 08.30 h serà l’inici de la cursa i a les 12.30 h és procedirà al lliurament dels 22 premis de les diferents categories: Cronoescalada: 3 primers general, 1r sub-23 i 1r +45. Descens: 3 primers general, 1r sub-23 i 1r +45. Els guanyadors rebran una corona de llaurer com els atletes de l’antiguitat i una imatge del Plat d’Ulisses entre altres premis. La cursa compta amb el Premi Especial Ulisses que sols s’entregarà si el guanyador o guanyadora dels dos segments és el mateix.

Els acompanyants, seguidors i públic en general, a part de poder gaudir d’un cap de setmana molt complert que uneix, patrimoni, esports, gastronomia, comerç, concerts i espectacles, durant tot el matí, podran gaudir de presentacions i exhibicions esportives, aquest any comptem amb César Cañas, 11 vegades campió del món de Bike Trial, Yago Martínez, pilot del campionat d’Europa de Motocross i campió d’Espanya de Supercross 2015 i altres sorpreses.

Alhora a partir de les 11.00 h iniciarem el Tast Vermut amb restauradors de la vila i d’altres punts del Maresme: Carns Laura, La Maria de la Cisa, Pamsucre, L’Exquisit, El Balcó de Premia de Dalt, El Anzuelo de Torres, La Vendetta Pizza, Francisco Muñoz Especialitats, Pesca Salada Antonio, Synera Cervesa Artesana, Celler Sant Antoni, El Punt Itinerant de la DO Alella…

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Atletisme