Connect with us

Ajuntaments

Abril Carroza i Eduard Giner, Premis À com a millors esportistes 2023 de Premià de Mar

El regidor d’Esports va anunciar que Premià de Mar serà seu el mes de juny dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat de Catalunya

El premi a la trajectòria esportiva va ser per a Toni Avellaneda, del Club Taekwondo Avellaneda

La patinadora Abril Carroza Espejo, del Club Patí Premià, i el karateka Eduard Giner de l’AE Karate Hukutsu i Arts Marcials Premià de Mar, es van endur els Premis À a millor esportista femenina i masculí respectivament en la Gala de l’Esport premianenc que es va celebrar al Pavelló Municipal d’Esports i que va ser conduïda per Elisenda Pineda.

L’alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro, amb Miquel Gascón, en representació del guanyador Eduard Giner, i Alex Zafra, finalista.
L’Abril Carroza va rebre el premi a millor esportista femenina del 2023 de mans de la regidora Mari Luz Cánovas.

D’Abril Carroza es va considerar que ha guanyat diversos Opens de patinatge durant la temporada, i ha quedat 1a classificada al rànquing autonòmic de Nivell 9 Cadet, 1a classificada al Rànquing autonòmic de Nivell 9 de totes les edats, 1a classificada al rànquing general de tots els nivells i edats en l’àmbit català, i campiona del rànquing R10, mentre que Eduard Giner va obtenir la Medalla d’Or de la Diamond Cup Antwerp de Karate en la categoria veterans.

Per la seva part, Toni Avellaneda, del Club Taekwondo Avellaneda, va guanyar el premi a la trajectòria esportiva i hi va haver mencions especials pel 50è aniversari del Club Natació Premià i el 25è del Club Esportiu Fondistes Premianencs.

Durant la Gala, el regidor d’Esports de Premià de Mar, Pep Ripollés, va anunciar que el municipi serà seu dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat de Catalunya els dies 1 i 2 de juny, així com seu de preparació dels esportistes paralímpics que prendran part dels Jocs Olímpics de París. En el seu discurs, Pep Ripollés va destacar l’esport “com a símbol del sacrifici, la constància i el treball” i va emfatitzar que des del consistori “cal continuar millorant les instal·lacions municipals”.

Per la seva banda, l’alcalde Rafa Navarro va voler reconèixer el sacrifici que fan cada setmana les famílies dels esportistes perquè els seus fills puguin entrenar i competir i es va felicitar que “Premià de Mar pugui continuar creixent. Posarem tot el que és a les nostres mans per crear els espais i els moments i estem treballant per donar resposta a una de les grans reivindicacions dels nostres clubs i esportistes: tenir més espais de pista coberta”. Rafa Navarro va tancar la seva intervenció dient que “practicar esport és una festa. Visca l’esport!, i Visca Premià de Mar!”.

Els premiats de cada categoria en aquesta edició dels Premis À van ser:

-Millor equip d’esport escolar: equip benjamí de Futbol 7 de l’escola La Salle Premià

-Millor equip d’esport federat: equip absolut de Waterpolo del Club Natació Premià

-Millor esportista masculí d’esport base: Nicolás Calvo Fernández, del Club Taekwondo Avellaneda

-Millor esportista femenina d’esport base: Carlota Hernández Puigdollers, del Club Natació Premià

-Millor esportista o equip d’esport inclusiu: equip Genuine del Club Esportiu Premià i equip del Taekwondo Avellaneda de la Fundació Maresme

-Mencions especials per aniversaris: Club Natació Premià (50 anys); Club Esportiu Fondistes Premianencs (25 anys)

-Millor fet esportiu: equip sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià

-Millor tècnic esportiu: Xavier Julià Mateu, del Club Natació Premià

-Millor entitat esportiva en la promoció de l’esport: Club Esportiu Katrines

-Millor esportista masculí: Eduard Giner Ildefonso, de l’AE Karate Hukutsu i Arts Marcials Premià de Mar

-Millor esportista femenina: Abril Carroza Espejo, del Club Patí Premià

-Premi a la trajectòria esportiva: Toni Avellaneda Segura, del Club Taekwondo Avellaneda

Font: Ajuntament Premià de Mar

More in Ajuntaments