Connect with us

Ajuntaments

Es presenta el Complex Esportiu Municipal DiR Premià de Dalt

L’Ajuntament de Premià de Dalt forja una aliança amb DiR per confirmar l’aposta per esdevenir vila saludable.

Amb més de 4.000 metres quadrats, una inversió de 5 milions d’Euros i servei per a 3.000 usuaris, serà la instal·lació més moderna de Catalunya i referent a la comarca.

Aquest dijous 30 de març de 2023 s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt el futur Complex Esportiu Municipal DiR Premià de Dalt, un nou equipament poliesportiu de referència a la comarca i a Catalunya que impulsa l’Ajuntament de la Vila de la ma de l’empresa catalana DiR.

Presidida per l’alcalde de Premià de Dalt, Sr. Josep Triadó, i pel Director General de DiR, Sr. Ramon Canela, la presentació ha comptat amb entitats i persones referents del teixit esportiu de Premià de Dalt i el Maresme així com de premiamencs d’adopció il·lustres com els exjugadors del primer equip del FC Barcelona Xapi Ferrer i Sergi Barjuan, padrins del projecte.

El complex esportiu, que entrarà en funcionament el 2025, ocuparà un total de 4.000 m2 es distribuiran en dues plantes, cadascuna de les quals agruparà diversos serveis, entre els quals s’hi comptaran piscines interiors, sales de fitness amb vistes al mar i sales d’activitats dirigides on s’hi impartiran les activitats estrella de la marca DiR com són l’SpinDiR o el Bootcamp.

A més, el complex també comptarà amb una àmplia zona de solàrium, pistes de pàdel adients tant per a l’entrenament com per a la celebració de tornejos i una oferta gastronòmica de primer nivell.

Amb un disseny pensat per integrar aquesta singular instal·lació amb el seu entorn, el projecte ha tingut una especial cura tant amb els equipaments existents a la zona tant esportius, com educatius i residencials, i estarà preparat per oferir el servei d’activitat física i salut a més de 3.000 ciutadans tant en clau familiar com intergeneracional.

El nou complex serà construït completament amb criteris de sostenibilitat i, tenint en compte la seva ubicació, els impulsors del projecte preveuen que donarà servei més enllà del municipi i esdevindrà un complex referent al conjunt del Maresme i amb una òptica familiar i Inter generacional.

L’alcalde de la Vila, Josep Triadó, ha destacat la importància d’aquest nou complex esportiu per confirmar l’aposta decidida i valenta de Premià de Dalt per esdevenir un referent en activitat física i salut a la comarca. Impulsant aquest projecte de la ma de l’empresa de referència a Catalunya en el sector de l’activitat física com és DiR, de ben segur que Premià serà pres com a exemple per a futurs equipaments del territori, ha destacat Triadó, que ha convidat als premianencs a gaudir-ne intensament.

Per la seva banda, amb més de 44 anys d’experiència en el sector de l’activitat física i la salut, el Director General de DiR, Sr. Ramon Canela, ha volgut agrair l’aposta de Premià de Dalt per posar al servei de tots els seus ciutadans instal·acions de referència on cultivar els estils de vida saludables a través de la pràctica habitual i accessible d’activitat física.

Canela ha volgut destacar que aquesta serà la primera concessió municipal que DiR gestioni en més de quatre dècades i que aquest fet ajudarà a consolidar la marca com al gimnàs de Catalunya.

Informació i imatges: Ajuntament Premià de Dalt i DiR

More in Ajuntaments