Connect with us

Federació Catalana de Futbol

Promoció del futbol i futbol sala femení

Forta aposta de la FCF

#ORGULLOSA El projecte impulsat per la Federació Catalana de Futbol té com a principal objectiu potenciar i promocionar el futbol i futbol sala femení a tot Catalunya.

L‘etiqueta #ORGULLOSA es desenvoluparà sobre quatre eixos bàsics: formació, ajudes econòmiques, accessibilitat (que totes les noies que vulguin jugar ho puguin fer) i visibilitat (per garantir una cobertura mediàtica del futbol i futbol sala femení). Per poder dur a terme tota aquesta promoció, l’FCF invertirà durant la temporada 2017/2018 1.000.000 d’euros, a més de continuar amb la promoció que ja s’estava fent amb activitats com les Seleccions Catalanes, les Trobades Territorials, la Jornada de l’1 de Maig, els Campus d’Estiu, etc. Dins de la campanya #ORGULLOSA, les aportacions en favor dels clubs són:

. Subvenció econòmica a tots els equips de futbol femení que participin en competició federada. Aquesta subvenció anirà en funció de la categoria, des de 300€ fins a 2.000€ per equip.

. Subvenció del quilometratge que es realitzi durant la lliga.

. Inscripció gratuïta en registrar un nou equip de futbol/futbol sala femení.

. Subvenció fins el 50% de la quota d’equip de la Mutualitat (ja inclosa a les tarifes).

. Subvenció de 10€ per cada llicència de jugadora nova (que no hagi tingut mai llicència federativa).

Albert Montull, president comissió Futbol Femení de la FCF: “El nostre objectiu és arribar a les 20.000 llicències”

Per garantir que totes les ajudes econòmiques vagin destinades al futbol i futbol sala femenins, l’FCF ha creat un compte corrent per a cada club específic per aquest tema. El departament de futbol femení de l’FCF vetllarà pel destí dels diners de la subvenció. Durant els propers dies, s’enviarà a cada club la quantitat que s’abonarà en aquest compte.

Albert Montull, president de la comissió de futbol femení de la FCF, i directiu delegat del Vallès Oriental, explica a Esportiu Maresme que “van tancar la temporada passada amb 11.000 llicències i el nostre objectiu a curt i mig termini és aconseguir les 20.000. Per fer-ho hem de bolcar-nos amb el futbol femení i provocar tot un tsunami”.

En la seva opinió: “L’esport femení, no solament el futbol, hauria de deixar d’estar vist, en alguns llocs, com una cosa excepcional. Hauria de ser el més natural. Treballarem perquè el futbol femení tingui a Catalunya la dimensió, participació i visibilitat que té, per exemple, a Estats Units, Japó, Anglaterra o França”.

L’FCF invertirà aquesta temporada un milió d’euros en el desenvolupament de la campanya #ORGULLOSA

Per altra banda, les jugadores, entrenadores i altres tècniques, àrbitres i alumnes matriculades en cursos federatius durant la temporada 2017/2018, també tenen un benefici directe de la campanya #ORGULLOSA:

. Subvenció de la quota de la Mutualitat fins el 50% (ja inclosa a les tarifes).

. 50% de bonificació en la inscripció dels cursos de nivell Bàsic, Avançat i Professional per part de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF.

. Curs gratuït per a noies d’entre 14 i 24 anys que vulguin ser àrbitres de futbol o futbol sala.

A nivell d’imatge, l’FCF introduirà una sèrie de novetats per donar més pes i personalitat pròpia al futbol femení:

. Les mànigues de les samarretes aniran brodades amb el logotip d’#ORGULLOSA. El brodat s’enviarà als clubs de forma gratuïta.

. Sortida al camp amb la lona #ORGULLOSA.

. Retransmissió de partits de futbol femení per Esport3 i campanya per incrementar la presència del futbol femení als mitjans de comunicació.

. Reportatges setmanals de futbol i futbol sala femení a l’FCF TV.Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Federació Catalana de Futbol