Connect with us

Canet de Mar

Qualitat en un ambient únic

H2O Canet de Mar s'ha convertit en un dels complexos esportius de referència de tot el Maresme

https://caneth2o.com/

FERRAN HERRERA Director H2O Canet

“Per nosaltres, el primer client és el treballador d’H2O. Això ha fet, sens dubte, que ells traslladin la seva felicitat i energia al nostre tresor més apreciat: els abonats i abonades”

Canet de Mar compta amb una de les millors instal·lacions esportives del Maresme que dóna un servei d’alta qualitat no solament als habitants del municipi, sinó també als altres pobles pròxims de la comarca

Inaugurat en 2008, H2O Canet de Mar s’ha convertit en un dels complexos esportius de referència de tot el Maresme. Un model d’èxit consolidat que està vivint una època d’esplendor.

2.500 m² d’instal·lacions modernes i tècnicament avançades complementades amb una àmplia zona d’aigües. Un ventall d’activitats per posar-se en forma i gaudir de l’esport. Un grup de professionals capaços d’atendre les necessitats de cada soci amb un servei integral de dilluns a diumenge. Aquesta és una de les paraules clau: professionalitat.

Òbviament aquest privilegi no ha plogut del cel. Ha estat com a conseqüència de molts factors. El primer, la qualitat de les instal·lacions. I en paral·lel, el tracte al client, que gaudeix d’un gran nombre de serveis conjuminats, gairebé tots, en una mateixa quota.

La filosofia de l’H2O Sports Canet es basa a oferir als usuaris un servei de qualitat en un ambient agradable i familiar. El centre esportiu compta, a més a més, amb professionals nutricionistes, fisioterapeutes i esteticistes que vetllen per cuidar i obtenir el benestar, l’harmonia i l’equilibri que el teu cos necessita.

La filosofia d'H2O Canet es basa en oferir als usuaris serveis de qualitat en un ambient agradable i familiar

La filosofia d’H2O  Canet es basa en oferir als usuaris serveis de qualitat en un ambient agradable i familiar

Després d’haver superat la crisi que va sofrir tot el sector, H2O està fregant en l’actualitat la llista d’espera. Però no vol quedar-se de braços plegats. En l’horitzó més immediat, escometrà una important inversió econòmica per modernitzar les instal·lacions: màquines d’última generació pel gimnàs, actualització de la sala de cycling i altres millores que faran d’H20 de Canet de Mar un centre encara més modern i concorde amb les exigències de la seva clientela.

“El nostre millor actiu és el capital humà. Comptem amb 33 entusiastes treballadors, 14 d’ells en l’àrea de fitness, que s’esforcen dia a dia perquè cadascun dels nostres clients se sentin com a casa”, explican Ferran Herrera, director d’H2O Canet, i Laura Cayuela, adjunta a la direcció.

A poc a poc s’han anat incorporant noves activitats a les tres sales polivalents amb les quals compta el centre, com els entrenaments d’alta intensitat (Heat) o el Cross H2O, que tenen una gran acceptació.

Un dels productes estrella del centre és la denominada Quota Familiar. Per 122 euros al mes, els pares i els seus fills menors de 18 anys poden gaudir de tots els serveis: “Mentre els pares fan esport, els seus fills també poden realitzar classes de judo, pàdel o natació, entre moltes altres coses, com si fos una activitat extraescolar”, destaca Ferran Herrera.

H2O Canet de Mar s'ha convertit en un dels complexos esportius de referència de tot el Maresme

El centre s’ha convertit en un dels complexos esportius de referència de tot el Maresme. Un model d’èxit consolidat que està vivint una època d’esplendor

Entre l’àmplia oferta de serveis complementaris que ofereix H2O hi ha el bar, cafeteria, zona d’aigües i, per descomptat, pàdel. Dues modernes pistes per poder gaudir d’un dels esports de moda

“Ens agrada cuidar els nostres socis, que es trobin feliços, fidelitzar-los”, agrega el director d’H2O Canet. No se’n descuiden d’un sol aniversari, hi ha regals en dates assenyalades i es potencien les relacions socials. El centre, a més, compta amb altres punts a favor molt importants. Està envoltat per un entorn natural dins del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. I l’accés al recinte és fàcil i ràpid des de qualsevol població del Maresme a través de l’autopista AP7. A més, l’àmplia zona de pàrquing fa que sigui molt còmode aparcar.

En definitiva: qualitat en un ambient únic.


El judo, una activitat estrella

En els últims anys el judo s’ha convertit en una de les activitats més demanades del centre. Un esport especialment indicat per a nens que està tenint un gran èxit, com ho demostra el fet que molts d’ells ja han participat en campionats locals i comarcals d’aquesta disciplina esportiva, com per exemple a la Copa Catalunya Benjamí de la Federació Catalana, obtenint molt bons resultats, medalles incloses. En l’actualitat hi ha més de 20 joves a l’escola de judo i aquesta temporada, per primera vegada, s’obriran classes per als adults. H2O, en el seu afany de dotar als socis de les millors instal·lacions possibles, ha canviat el tatami, sent l’actual un dels de major qualitat de tot el mercat.


Comencen els cursos de piscina

+ info

Mai no deixarà de ser una de les activitats més clàssiques del centre: els cursos de natació. Ara que comença el curs escolar, H2O disposa d’una amplíssima franja horària perquè ningú que desitgi aprendre a nedar, a millorar la seva tècnica o simplement com a esport, es quedi sense poder nedar. Per què? L’esport d’aigua pot practicar-se a qualsevol edat i amb quasi qualsevol condició física, ja que a l’aigua, el pes del nostre cos disminueix. Realitzar exercici a l’aigua, permet millorar totes les qualitats físiques: força, resistència, velocitat, equilibri, flexibilitat, coordinació, ritme i per si això semblava poc, també ens ajuda a relaxar-nos i reduir el nivell d’estrès.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Canet de Mar