Connect with us

Clubs

L’At.C. Sant Pol presenta els actes del seu centenari a l’FCF

El president de l’FCF, Joan Soteras, va rebre la delegació del club maresmenc, encapçalada pel seu president, Jordi Sauleda, per conèixer el calendari d’activitats

Una representació de l’Atlètic Club Sant Pol va presentar els actes del seu centenari a la Federació Catalana de Futbol, a la seu central de l’ens federatiu, a Barcelona. El president de l’FCF, Joan Soteras, va rebre la delegació del club maresmenc, encapçalada pel seu president, Jordi Sauleda, en un acte on també hi va participar el directiu de l’FCF i delegat al Maresme, Antonio Jiménez.

En la trobada, Sauleda va presentar davant Soteras el calendari d’activitats previstes per la commemoració dels cent anys de vida de l’entitat, amb un programa esportiu, cultural i festiu que va iniciar-se el passat mes de juliol i s’allargarà durant els pròxims mesos. Entre d’altres iniciatives, destaquen la presentació de la samarreta del centenari, el trofeu del centenari en un partit davant el Palamós CF, la inauguració d’un monòlit commemoratiu al Municipal Sot del Bagueny o diversos reconeixements als exjugadors del club. També hi haurà una exposició amb material històric o la projecció del documental del centenari. A la vegada, dintre del programa, Sant Pol de Mar serà la seu de la pròxima Jornada de Futbol Femení de l’FCF al Maresme, el dia 1 de maig de 2020.

Jordi Sauleda fa lliurament de la samarreta a Joan Soteras davant Antonio Jiménez

Jordi Sauleda fa lliurament de la samarreta a Joan Soteras davant Antonio Jiménez

L’Atlètic Club Sant Pol, fundat el 1920, disposa en l’actualitat del primer equip competint al Grup 2 de Segona Catalana, i té més de 350 socis. L’entitat, així mateix, compta amb una vintena d’equips federats, formats per més de 300 jugadors i jugadores, en categories tant masculines com femenines, a més d’un conjunt de futbol adaptat per a nens i nenes.

En la presentació, on Soteras i Sauleda es vn  intercanviar les samarretes de la Selecció Catalana i de l’Atlètic Sant Pol, també van asistir-hi l’alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca; el directiu de l’Atlètic Club Sant Pol Carles Hernández; els expresidents de l’entitat Lluís Tobella i Josep Maria Ramón; i els membres de la comissió del centenari Lluís Carreras, Eduard Boet, Octavi Anoro i Joan Brusca.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs