Connect with us

Federació Catalana de Futbol

La delegació de l’FCF del Maresme es reuneix amb els clubs de futbol de la comarca

El delegat, Moha el Gaadaoui, està fent una ronda de trobades amb els 44 clubs maresmencs per tractar aspectes federatius i l’actualitat de les entitats.

Aquest mes de gener el delegat de la Federació Catalana de Futbol al Maresme, Moha el Gaadaoui, s’està reunint amb els 44 clubs de la comarca per tractar les novetats en els aspectes federatius i conèixer de primera mà el dia a dia de les entitats.

El 17 de gener va ser la primera trobada, aquest passat dimarts la segona, i estan previstes dues més el pròxim 27 i 31 de gener. En aquestes reunions estan convocats els presidents dels clubs i també els seus coordinadors.

En la trobada d’aquest passat dimarts com a representació federativa hi ha assistit el secretari de l’FCF i delegat al Maresme, Moha el Gaadaoui, el secretari de la delegació, Juan Carlos Molinero, la membre de la Comissió de futbol femení, Mónica Olivares, i el col·laborador de la delegació, Carlos Garcia.

Un cop es celebrin les quatre trobades previstes, la delegació de l’FCF al Maresme s’haurà reunit amb els 44 clubs de futbol de la comarca. En les dues primeres reunions la resposta i interacció per part dels presidents i coordinadors ha estat molt positiva en què s’ha recollit informació sobre la situació dels clubs, resolució de dubtes i tractat temes federatius.

Font i fotos: FCF

More in Federació Catalana de Futbol