Connect with us

Bodybuilding&Fitness

Santa Susanna acull els primers FITNESS SPORTS GAMES

Santa Susanna ha estat seu dels primers Fitness Sports Games, que s´han disputat el primer cap de setmana de juliol, de l’1 al 4. Es tractava d’una experiència esportiva que va anar molt més enllà d’una simple competició de Bodybuilding and Fitness.

Sobre la base del Fitness, es van incorporar tota mena d’esports i activitats. Es pot dir que l’esport, com a element de salut, i els atractius de la destinació turística de Santa Susanna, van ser els seus principals valors.

Classe de Zumba Strong

Aquest esdeveniment multiesportiu va ser organitzat per la World Fitness Union i la IFBB (International Bodybuilding and Fitness Federation), amb la col·laboració i experiència com a destinació turística de Santa Susanna.

La IFBB, que organitza els principals campionats internacionals de Bodybuilding i Fitness, va fer una crida a tots els practicants i amants d’aquest esport i gaudir d’aquesta competició popular i oberta a totes les categories i nivells.

Espectacular demostració de Pole Dance

Tot i que es tractava d’una competició amateur, es va disputar en un escenari propi de competicions professionals, amb l’assessorament i puntuació dels millors jutges IFBB.

Cal destacar que la destinació turística de Santa Susanna, que s’ha guanyat el títol de capital mundial del Fitness, va posar a disposició dels participants del Fitness Sports Games els mateixos escenaris i equipaments esportius utilitzats en Campionats com els Mundials IFBB 2020 o l’Arnold Classic Europe 2020.

La Federació Catalana de Taekwondo va fer una gran exhibició

Durante quatre díes, Santa Susanna va viure proves i exhibicions de Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Cheerleader, Urban Dance, Zumba, Cross Training, World Chase Tag, Cardio Box, Roller Skating, Rugbi 7, Skate Boarding i Taitxí.

Organitzats per la World Fitness Union i la IFBB (International Bodybuilding and Fitness Federation) amb la col·laboració de Santa Susanna, ha estat tot un èxit de participació

Un cop més, el municipi va poder demostrar que la consideració de ‘Ciutat Mundial del Fitness’ està més que merescuda. Aquesta primera edició dels Fitness Sports Games han arribat per quedar-se a Sant Susanna que molt aviat tornarà a acollir un esdeveniment esportiu de nivell internacional.

Participants de la divertidíssima classe de Jumple by Aerower

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness