Connect with us

Ciclisme de muntanya

Thomas Griot s’imposa a la continental Super Cup Massi de Santa Susanna

El poble es va convertir per unes hores en la capital del ciclisme acollint les proves internacionals més potents, però també la descoberta en bicicleta d’un espai tranquil i acollidor.

El ciclista francès de l’equip Massi, Thomas Griot, ha estat el guanyador de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point que s’ha disputat a la nostra població. Tot els comentaris dels mitjans de comunicació especialitzats i generalistes destaquen l’organització i el circuït tan característics de Santa Susanna que combina, a parts iguals, duresa i bellesa. Per darrera de Griot van entrar el campió d’Espanya, David Valero, i el ciclista francès, Joshua Dubau.

Dissabte, la campiona del món sub 23, Loana Lecomte, va ser la guanyadora de la Copa Catalana BTT Internacional. També es va disputar la Copa Catalunya Infantil en les categories de prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil.

Santa Susanna ha estat aquest cap de setmana la capital del ciclisme BTT i també de la bicicleta de muntanya elèctrica (e-bike). Sota el nom de Bike Festival Santa Susanna, va acollir les proves professionals internacionals de totes les categories (amb la presència de les primeres figures mundials), però també hi va haver espai pels afeccionats.

S’hi va fer l’E-Bike‌ ‌Day‌ ‌Santa‌ ‌Susanna,‌ ‌una‌ ‌forma activa,‌ ‌dinàmica‌ ‌i‌ ‌original‌ ‌de‌ ‌viure‌ ‌la‌ ‌vida‌ ‌a‌ ‌l’aire‌ ‌lliure.‌ ‌Una‌ ‌proposta‌ ‌d’activitat‌ ‌no‌ ‌competitiva‌ ‌amb‌ ‌bicicleta‌ ‌de‌ ‌muntanya‌ ‌(convencional‌ ‌o‌ ‌elèctrica),‌ ‌que‌ ‌posa‌ ‌en‌ ‌valor‌ ‌el‌ ‌patrimoni,‌ ‌la‌ ‌natura‌ ‌i‌ ‌la‌ ‌gastronomia‌ ‌del‌ ‌poble.‌ ‌Lloguer‌ ‌de‌ ‌bicicletes‌ ‌elèctriques,‌ ‌servei‌ ‌de‌ ‌mecànica,‌ ‌avituallaments‌ ‌amb‌ ‌productes‌ ‌de‌ ‌proximitat, allotjaments‌ ‌de‌ ‌qualitat,‌ ‌servei‌ ‌de‌ ‌càrrega‌ ‌de‌ ‌bateries‌ ‌en‌ ‌ruta‌ ‌i‌ ‌un‌ ‌tracte‌ ‌personal,‌ han ‌caracteritzat‌ ‌aquesta‌ ‌prova‌ ‌lúdica.‌ ‌

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya