Connect with us

Ciclisme de muntanya

Santa Susanna, capital de la bicicleta i el lleure familiar

Segona edició de la Bike Show

Santa Susanna ha estat novament protagonista d’un cap de setmana on la competició ciclista i les activitats lúdiques per a tota la família s’han donat la mà. El Bike Show va omplir el poble de vida. Dissabte i diumenge 20 i 21 de maig van ser un no parar de proves de primer nivell com el cross-Country, gravel, e-bikes…

el públic infantil i familiar van tenir el màxim protagonisme amb la disputa de la Super Cup Youth, amb desenes de joves ciclistes, entre ells els nens i nenes de l’Escola de Ciclisme de Santa Susanna entrenats per Ester Villaret, que comencen a foguejar-se i a experimentar les sensacions d’una prova de Mountain Bike des de dins. Això, sense treure mèrits a la pedalada escolar popular, amb tot l’ambient d’una autèntica cursa.

El cap de setmana del 20 i 21 de maig va estar ple d’activitats vinculades a la competició ciclista, i també de propostes per a tots els públics

La jornada matinal també va acollir la proposta no competitiva de la Corratec eBike Day Santa Susanna, amb els participants celebrant una jornada de bicicleta a l’aire lliure, i gaudint del patrimoni natural, cultural i gastronòmic del territori. I els amants del gravel van gaudir de la Gravel Ride Tour Santa Susanna, una ruta circular de 65 km pel Montnegre.

La joia de la corona va ser la Shimano Super Cup Massi en categoria elit femenina i masculina, on els participants van fer un traçat de gairebé set quilòmetres d’exigències: senders revirats, dures ascensions i una llarga baixada fan d’aquest circuit un dels més complets del calendari.

El Bike Show va omplir el poble de vida. Proves de primer nivell com el cross-Country, gravel, e-bikes

Durant uns dies, per Santa Susanna van desfilar els millors esportistes masculins i femenins del món com Gerardo Ulloa o David Valero, en categoria masculina; o Meta Tancic, Rebecca Henderson o Raiza Goulão, en la femenina.

More in Ciclisme de muntanya