Connect with us

Ajuntaments

Nit de l’esport de Cabrils: una gran festa de 120 esportistes

El Centre Cívic La Fàbrica va acollir la segona edició, en la qual es van reconèixer sis clubs de quatre modalitats esportives diferents

Aquest mes de juliol s’ha celebrat, al Centre Cívic La Fàbrica, ple de gom a gom, l’esperada segona edició de la Nit de l’Esport de Cabrils, on es va fer un reconeixement als equips i esportistes de Cabrils que durant la temporada 2022-2023 van aconseguir algun èxit esportiu.

120 esportistes, de 6 clubs de 4 modalitats esportives diferents, van ser els guardonats. El Club Tennis Cabrils va obtenir dos Campionats de Catalunya per equips, l’aleví masculí i l’infantil femení, ambdós de 2a categoria. Al Club Esportiu Cabrils de futbol, tres equips van assolir finalitzar la temporada com a campions de lliga de les seves respectives divisions: el juvenil, el benjamí i el prebenjamí. Pel que fa al Club Bàsquet Cabrils, el premini negre i el preinfantil femení van aconseguir guanyar les seves respectives lligues. I finalment, l’aleví del Club Vòlei Cabrils va obtenir el Campionat de Catalunya de la categoria, nivell plata.

Durant l’acte també es van reconèixer els esportistes cabrilencs que, jugant en altres clubs, han fet una temporada de mèrit. És el cas de les basquetbolistes de la Unió Esportiva Mataró, Caterina Figueras Viñes i Laura Pizarro Guerrero (subcampiones de Catalunya en categoria infantil) i de Dídac Peralta Rosselló (3rs de Catalunya en categoria infantil). També els jugadors cabrilencs del Club Joventut Badalona, el mini Pau Gil Martín (4ts al Campionat d’Espanya i subcampió de Catalunya i subcampió de Catalunya amb la selecció catalana) i el júnior Bernat Morales Conill (Campió de Catalunya i d’Espanya) van ser homenatjats.

Per a l’Ajuntament de Cabrils la pràctica esportiva és un dels eixos més importants del seu full de ruta. En primer lloc, perquè l’esport és una activitat vertebradora, d’integració i educació. També per la seva vital importància en la qualitat de vida de qui ho practica i, per últim, des del punt de vista competitiu, pels valor que representa: esforç, disciplina, ambició, entre molts d’altres.

La Festa de l’esport cabrilenc va ser presentada pel tècnic d’esports, Josep Carlos Babot, i van ser-hi presents en el lliurament de premis l’alcaldessa del municipi, Maite Viñals i el regidor d’esports, Jordi Campos Guitart. Tots dos fan ser un discurs felicitant tot el teixit esportiu de Cabrils. Sens dubte, una nit fantàstica que ja ha quedat per sempre més a la memòria de tots el que hi van participar.

Font i fotos: Ajuntament de Cabrils

More in Ajuntaments