Connect with us

Waterpolo

SOLARTRADEX, nou patrocinador del primer equip masculí de waterpolo del CN Mataró

Una molt bona notícia per al CN Mataró de waterpolo, sense cap mena de dubte, un dels grans clubs d’aquest esport no només a l’Estat espanyol, sinó també a Europa.

Recentment, el passat divendres 16 de febrer, va tenir lloc a les instal·lacions de l’entitat el protocol de firma que segellava l’acord de patrocini, en la seva categoria de Platí, del primer equip masculí de waterpolo per part de l’empresa mataronina SolarTradex, especialitzada en instal·lacions solars. A partir d’aquesta firma l’equip passarà a dir-se SolarTradex CN Mataró. L’acord tindrà una durada fins al final d’aquesta temporada i les dues temporades següents.

A l’acte hi van assistir els màxims responsables de les dues entitats, el president del Centre Natació Mataró, Francesc Casabella Formatjé i el Soci-Director de SolarTradex, Frederic Andreu Casademont.  La trobada va ser molt distesa i ambdós van estar comentant diversos aspectes esportius de l’equip i la gran millora que encara pot tenir, atesa la joventut de tots els seus jugadors.

El CN Mataró és, a més a més, una entitat que vetlla per la sostenibilitat del planeta i busca reduir l’impacte mediambiental dels seus consums al màxim possible. És per aquest motiu que juntament amb SolarTradex el club té com a objectiu, a curt termini, instal·lar plaques solars que optimitzaran l’estalvi energètic fent del club una entitat molt més sostenible.

More in Waterpolo