Connect with us

Waterpolo

L’stm CN Mataró s’emporta la seva segona Copa de la Reina

stm_cn_mataro_waterpolo_copa_reina_2022

La temporada 2021-2022 serà inoblidable per a l’equip de waterpolo del Club Natació Mataró. Pocs mesos després d’endur-se la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalana, les noies entrenades per Dani Ballart han demostrat el seu gran moment de forma guanyant la seva segona Copa de la Reina en una emocionant final jugada a Terrassa contra el CN Sabadell.

Tot i que l’equip vallesà arribava com a favorit al matx, amb els seus cinc títols consecutius com a carta de presentació, les jugadores del stm CN Mataró han jugat un partit superb on ha destacat el paper de les defenses dels dos equips.

El resultat final de 4-7 demostra que el partit s’ha sustentat sobre dues grans estratègies defensives, amb poques anotacions, trencat només per un demolidor parcial de 0-3 a l’últim quart de les maresmenques, moment en què la final s’ha decantat cap al cantó de l’equip mataroní.

La neerlandesa Simone van der Kraats ha estat escollida l’MVP de la final gràcies als seus tres gols, en un partit on també han marcat Gual, Cambra i Espar.

En paraules de l’entrenador Dani Ballart, “deixar un gegant com el Sabadell amb quatre gols demostra l’enorme treball defensiu de l’equip”. Un títol que suposa un nou èxit per a les mataronines, celebrat amb gran eufòria a la piscina del CN Terrassa al ritme del Bequetero, l’himne per excel·lència de les Santes de Mataró.

Aquesta és la segona Copa de la Reina que guanya el CN Mataró, després de l’aconseguida el 2016.

More in Waterpolo