Connect with us

Calella

L’APA Alt Maresme consolida el seu trofeu

El Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau de Calella va acollir recentment la 3a edició del Trofeu Ciutat de Calella de patinatge artístic, una prova esportiva que poc a poc es va consolidant al municipi i també al Maresme. La competició va ser organitzada per l’Associació de Patinatge Artístic Alt Maresme. Hi van participar els clubs de Sant Quirze, Anglès, Palafolls, Gramenet, Sant Vicenç de Montalt, el Laietà, el Congrés i el club organitzador.

En total es van poder veure les actuacions d’unes 150 patinadores i alguns patinadors, competint tots segons el seu nivell. La competició va incloure el nivell inicial, el 1, fins al nivell més alt, l’11. Les patinadores i patinadors del club calellenc van brillar amb llum pròpia, aconseguint en total 16 posicions al pòdium de les diferents categories.

ANNA LOZANO, patinadora del club, va acabar novena a l’últim campionat de Catalunya sènior

L’Associació de Patinatge Artístic de l’Alt Maresme neix l’any 2017 com a resultat de la fusió dels clubs de patinatge de Calella i Pineda de Mar i per donar una millor qualitat d’entrenament als amants d’aquest esport de totes dues poblacions. La secció de Calella entrena en el Complex Esportiu Municipal Tomàs Claramunt, mentre que la de Pineda de Mar ho fa a la Pista Poliesportiva de Pinemar.

El club compleix ara mateix cinc anys de vida com a tal, malgrat que des de 2012 ja es podia entrenar a Calella i participar en diferents campionats. Avui dia l’entitat acull totes les edats formatives: iniciació, formació i avançat. Durant un temps es podia entrenar la modalitat de ‘show’, sens dubte molt espectacular, però molt complex d’organitzar per l’alt nombre de patinadores que es necessiten. Per això tots els esforços estan posats en el nivell individual, el lliure.

L’APA Alt Maresme competeix a les proves del Consell Esportiu del Maresme i de la Federació Catalana de Patinatge Artístic. En l’actualitat, probablement Anna Lozano sigui la patinadora més destacada del club. Ha arribat a participar en campionats d’Espanya i aquest any ha quedat novena en el Campionat de Catalunya Sènior de Rubí.

L’APA Alt Maresme està format per un equip tècnic molt complet, on tots aporten el seu granet de sorra, per tirar endavant l’associació i difondre aquest esport que els apassiona. Està format per l’entrenador internacional Alberto Fernández (tècnic de nivell 3), Joan Bosch (tècnic de nivell 2), Helena Rosinés (tècnica de nivell 2), Marina Luna (tècnica de nivell 1), les monitores Mamen Marola i Mariona Mari. També comptem, procedent del món de la gimnàstica rítmica, amb Darina Kyrylenko, que ajuda amb la flexibilitat i la preparació física.

Junta Directiva

  • Presidenta: Mª del Pilar López González
  • Vicepresidents: José Antonio Gimenez Guerrero i Rosa Maria López Amat
  • Tresoreria: Melania Cañadas Ruiz
  • Secretària: Olga Salvans Dieste
  • Vocals: Daniel Romero Ruiz, Ester Van Rijn, Ivet Duch Juvinyà, Rubén Gómez Escalona

More in Calella