Connect with us

Entitats

El Vichy Catalan Vòlei Tour 2022 ja té campions

La platja del Regueral de Cambrils va coronar els nous campions de Catalunya de Vòlei Platja 2022. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoría femenina, i Elio Carrodeguas i Dexter Edwards en la masculina, es van endur el títol després de guanyar les respectives finals de l’última prova del Vichy Catalan Vòlei Tour.

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite guanyen per quarta vegada el títol de campiones de Catalunya, premi que ja havien assolit al 2013, 2014 i 2020. Aquesta vegada, la lituana i l’estoniana, s’han trobat a la gran final amb Ester Ribera i Elena Peinador, que no els hi van posar les coses fàcils. Els dos inicis de set van ser molt igualats, amb repartiments constant de punts per a les dues parelles, però les actuals campiones van prémer l’accelerador al final dels sets tancant la final amb un 2-0.

Les campiones de la competició femenina, en acció.

Mateixa tònica la viscuda a la final masculina. Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, que han jugat aquest any a pista al CV Sant Pere i Sant Pau, s’han proclamat per primera vegada campions de Catalunya de Vòlei Platja després de guanyar a la gran final a Carlos Mora i Oscar Aliseda, jugadors del CEVOL Torredembarra. El primer set va finalitzar 21-17 per als cooperativistes, mentre que en el segon set Mora-Aliseda van tenir opcions de forçar el tercer parcial, però finalment el set va caure de part de Carrodeguas-Edwards en el 23-21.

El premi ‘Parella perfecta’ que entrega Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig va ser per Kadri Puri i Elio Carrodeguas. Les parelles campiones, a part del títol i els trofeus, també van rebre un premi especial de part de Vichy Catalan que els obsequia amb una estada per a dues persones al balneari que la marca té a Caldes de Malavella.

A l’entrega de premis van estar presents Enric Daza, alcalde accidental de Cambrils; Natalia Pleguezuelos, regidora d’Esports; Alfredo Clua, regidor de Recursos Humans; Raúl Ciprés, de Creativalab, agència de comunicació de Vichy Catalan; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Fotografia corresponent als guanyadors de la prova disputada a Mataró

Amb aquesta última prova, on s’han proclamat els nous campions de Catalunya de Vòlei Platja, es posa punt i final al Vichy Catalan Vòlei Tour 2022, que ha tingut un total de vuit proves que han passat per Vilanova i la Geltrú, Mataró, Torredembarra, Tarragona, Cunit, Badalona, Empuriabrava i la gran final de Cambrils, i on han participat més de 430 parelles.

Recordem que la platja del Varador de Mataró va acollir la primera prova del Campionat de Catalunya 2022, coronant els primers campions del circuit. Ferran Serra i Eric Estalella, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina van ser els primers guanyadors. El Maresme està considerada una de les comarques de Catalunya amb més activitat de vòlei platja.