Connect with us

Decathlon

Wedze Experience Gaudeix de la neu!

Wedze Experience

És temps de neu, temps d’escapar-se amb els amics, amb la família, de llar de foc i trineus, temps de sentir l’adrenalina i la llibertat de les muntanyes nevades, i sobretot, d’ escollir molt bé el material i tot el tèxtil necessari per aquestes onades de fred.

Com cada any, Decathlon vol apropar-se més als esportistes apassionats de la neu i celebra la WEDZE EXPERIENCE.

El cap de setmana de l’1 i el 2 de febrer i els propers 29 de febrer i 1 de març torna la Wedze Experience La Molina, l’oportunitat de viure una jornada d’esquí o snow testant tota la gamma de material wedze, de forma gratuïta. I a més, amb el teu compte Mydecathlon, podràs gaudir d’un descompte en el forfet de dia amb un preu de 27,50 € + 3 € de l’assegurança inclosa obligatòria, per persona i dia.

A més podràs comptar amb un equip tècnic, entre els que es troben els teus venedors de Decathlon Mataró, que t’assessoraran i resoldran els teus dubtes.

Wedze Experience

El 29 de febrer i l’1 de març torna la Wedze Experience La Molina, l’oportunitat de viure una jornada d’esquí o snow testant tota la gamma de material Wedze de forma gratuïta

ELS CONSELLS

Us deixem alguns consells dels nostres venedors tècnics de neu per a les vostres jornades de neu.

Ja coneixes la teoria de les tres capes?

Equipa’t bé amb una primera capa tèrmica, això et farà mantenir la calor corporal. Com a segona, un forro polar i ja com a última, protegeix-te de la pluja, el vent i la neu amb una bona jaqueta tallavent impermeable que t’aportarà la protecció que necessites.

Així, mantindràs el teu cos protegit del fred, evitaràs suar i passar fred i sobretot, no t’oblidis de protegir el teu cap, aproximadament un 20% de la nostra escalfor corporal se’n va per aquesta extremitat.

Els teus peus i mans també són molt importants, així que recorda portar uns bons guants impermeables per protegir les mans del fred, i uns bons descansos per relaxar els peus un cop acabis la teva pràctica.

De segur que tindràs moltes ganes de tenir-los ben calentons i còmodes.

No t’oblidis de protegir també la teva pell amb una bona crema protectora pel sol i una barra de llavis. I de tota la seguretat necessària, tant les ulleres pels teus ulls com el casc per protegir el cap davant qualsevol caiguda.

L’ESDEVENIMENT

Amb tot això, us hi esperem a la WEDZE EXPERIENCE! Inscriu-te a la nostra pàgina d’esdeveniments www.experienciadeportiva.decathlon.es o escanejant el codi QR que trobaràs a aquesta pàgina. Només necessites el teu compte MyDecathlon i moltes ganes de passar-ho bé!

L’esdeveniment es realitzarà en l’estació d’esquí La Molina, sector Font Canaleta, al costat de l’aparcament del Telecabina. I si després de la teva pràctica creus que és convenient renovar el teu material esportiu, recorda que al març tornem amb el sempre esperat DECATHLON OCASIÓ, l’activitat de compra-venda de material esportiu de segona mà més important de Mataró!

Wedze Experience

L’esdeveniment es realitzarà a l’estació d’esquí La Molina, sector Font Canaleta, al costat de l’aparcament del telecabina. Dissabte: de 9:00h a 15:30h · Diumenge de 9:00h a 13:30h

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Decathlon