Connect with us

Padel

WPT 2018: Torna l’espectacle!

El WPT segueix mantenint la seva aposta per ser una competició global. Per això aquesta temporada es trasllada a Bastad (Suècia), Lisboa i Buenos Aires

Ja es coneix de forma oficial el calendari World Padel Tour 2018. L’organització ha confirmat un total de setze proves, si bé no descarta que, en els mesos vinents, puguin ser més. Quatre d’elles seran de categoria Màster, onze de categoria Open més el Màster Final. En aquesta relació no estan inclosos els ‘challengers’ ni els coneguts com ‘exhibitions’, que es concretaran més endavant.

La primera prova del nou curs promet ser un inici espectacular per al millor pàdel del món en aquesta nova temporada. L’emblemàtic i històric Palau Olímpic de Badalona serà l’escenari de la pista central d’aquest torneig de la màxima categoria, ni més ni menys que un Màster, que posarà en joc els primers 1.700 punts per a les parelles guanyadores. Un torneig que a més buscarà batre el rècord històric d’espectadors en directe presenciant un partit de pádel. El WTP 2018 finalitzarà el 16 de desembre amb el ja tradicional Màster Final de Madrid. Alacant, Saragossa, Jaén i Valladolid són les ciutats escollides per albergar els primers Open del calendari en plena època primaveral.

Són noves seus respecte al calendari de l’any passat, les ciutats de Lugo i Jaén. Desapareixen del circuit aquesta temporada les proves que s’havien dut a terme a Santander, Gran Canària, Sevilla, la Corunya i, en l’àmbit internacional, Miami. Precisament en aquest apartat, el World Padel Tour segueix mantenint la seva aposta per ser una competició global, per aquest motiu aquesta temporada es trasllada a Bastad (Suècia), Lisboa (Portugal) i Buenos Aires (Argentina)… i sense oblidar l’esperada cita d’Andorra, que sempre crea una enorme expectació.

Com diem, el primer periple de l’apartat internacional portarà al circuit en ple estiu a Suècia. Per primera vegada el país escandinau serà seu d’un Open, amb la disputa del Swedish Padel Open 2018. Seguirà Lisboa al setembre, previ pas per Mijas, Andorra i Lugo en categoria Open. Granada i Bilbao seran l’avantsala del Buenos Aires Padel Master, per tancar a Múrcia abans de tancar el teló definitiu al calendari World Padel Tour 2018 en el Master Final.


Noves Parelles Masculines per 2018

El més sonat de la part final del circuit de l’any passat va ser la notícia de la separació de l’argentí Gutiérrez i el sevillà Paquito Navarro, que havien aconseguit acabar la temporada com a número dos del món. No ha estat l’única ruptura. En aquesta relació presentem les que presenten alguna novetat per aquest any respecte a l’anterior:

Sanyo Gutiérrez-Maxi Sánchez

Paquito Navarro-Juan Martín Díaz

Mati Díaz-Alejandro Galán

Juan Cruz Belluati-Juan Lebrón

Alvaro Cepero-Godo Díaz

Lucha Capra-Ramiro Moyano

Maxi Grabiel-Pablo Lijó

Fede Quiles-Tito Allemandi

Santana-Nacho Gadea

Nerone-García Riestra

Silingo-Alex Ruiz

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Padel