Connect with us

Alella

El CV Alella arriba als 10 anys

El voleibol, tant de pista com de platja, està experimentant un enorme creixement al Maresme i això es plasma en la fortalesa dels clubs, que cada any poden formar més equips a conseqüència de la gran quantitat de nens i nenes que s’apunten atrets per la bellesa d’aquest esport.

Un clar exemple el tenim en el Club Voleibol Alella, una entitat que està d’enhorabona perquè acaba de complir deu anys de vida. Efectivament, fa ara dos lustres que un grup d’amants d’aquest esport, liderats per Oriol Fontán, van posar la primera pedra d’un club que avui dia està consolidat i a ple rendiment. A aquesta aventura també s’hi va sumar Adrià Vallès, un jove jugador de Montgat, que estava entrenant a Tiana, i que va passar a formar part del CV Alella on en l’actualitat és el seu coordinador esportiu… a més de jugador del primer equip i entrenador de base.

Plenament consolidat al Maresme, té 10 equips de pista, un altre de vòlei platja… i llista d’espera per poder entrar al club.

Sènior Masculí, 1a Catalana
Cadet FCV, 3a Catalana

“Som, per sobre de tot, un club formatiu”, explica Adrià Vallès. “Tenim dividit el club en dues parts. Hi ha uns equips federats que competeixen en les lligues de la Federació Catalana de Voleibol i uns altres que ho fan en la lliga del Consell Esportiu del Maresme. En aquesta última tenim un juvenil masculí, cadet i infantil femení, dos alevins i un equip de veterans mixt”. En l’àmbit federatiu, el CV Alella juga a Primera Catalana amb el sènior masculí i a Quarta Catalana amb el sènior femení. A més, el Cadet i Juvenil femení estan a Tercera.

“El millor de tot és que hem aconseguit ser una veritable família. Hi ha un gran ambient de club”

Adrià Vallès, Coordinador Esportiu

No podem oblidar-nos tampoc de l’equip de vòlei platja: “Hi ha molta afició al vòlei platja. Tenim diferents grups muntats i participem en tornejos, com el Vichy o SVAT. Igualment, a l’estiu fem campus a la platja del Masnou, que sempre és un gran èxit de participació”, ressalta Adrià.

Per cert, el coordinador explica que gràcies a la sèrie japonesa de televisió Haykyuu està treballant en la formació d’un equip de nens.

Sènior Femení, 4a catalana
Juvenil Femení, Lliga CEM

Una prova inequívoca del ‘boom’ que està vivint el voleibol al Maresme és que el CV Alella té llista d’espera: “Ara mateix podríem muntar un o dos equips més de pista, però és impossible perquè no disposem de més hores en el Pavelló Abelardo Vera d’Alella. Hem de compartir-lo amb bàsquet, futbol sala i altres activitats de l’ajuntament”.

L’objectiu competitiu del CV Alella aquesta temporada “és pujar de categoria a l’equip sènior femení i també el masculí. L’any passat vam jugar la fase d’ascens a 1a Nacional i, encara que és molt difícil, hem de continuar intentant-ho”, apunta Adrià, per a qui el més important de tot “és el gran ambient de club que s’ha creat. Tots els equips segueixen a tots i això fa que siguem una gran família”.

Juvenil Femení, 3a Catalana
Infantil Escolar, Lliga CEM

More in Alella