Connect with us

Ajuntaments

18 de maig, 21a edició La Mitja Marató “Ciutat de Mataró”, per primera vegada en horari de tarda

Aquesta prova esportiva se celebrarà el dissabte 18 de maig en horari de tarda i la sortida serà a les 18.30 h des del passeig de Marina amb el Tecnocampus com a centre de suport per als participants. Enguany els clubs atlètics de la ciutat, Grup d’Atlestisme Lluïsos Mataró, Centre Atlètic Laietania i la Colla Maimakansu organitzen la Mitja Marató amb el suport de l’empresa Zona Vip Events i la Direcció d’Esports.

Plànol detallat per on transcorrerà la prova esportiva. El recorregut d’enguany, de 21,097 km, surt des del Passeig de Marina

La Mitja Mataró “Ciutat de Mataró” se celebrarà el dissabte 18 de maig, a les 18:30 hores, amb una aposta per aquest canvi d’hora amb l’objectiu d’aconseguir més participants. El canvi en el calendari, així com el recorregut, està validat per la Diputació de Barcelona i per la Federació Catalana d’Atletisme de forma que la cursa continua formant part del calendari de curses de la Federació Catalana d’Atletisme i de la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.

El recorregut d’enguany, urbà i homologat amb els 21.097 km, surt des del Passeig de Marina i després enfila cap a Porta Laietana, avinguda del Maresme fins agafar la carretera N-II on els participants faran la volta a la rotonda d’Elisabet Cristina de Brunswick, en el límit del municipi de Mataró. La tornada serà per la mateixa carretera fins a tornar a fer el camí però ara arribant fins al final del passeig de Marina. Segons si es participa en la Mitja de Mataró o en el Quart de Mataró, el recorregut té alguna variació que es pot veure en el mapa.

Forma part del Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona

Una de les novetats d’enguany és que s’ha afegit una nova prova, una cursa amb un recorregut de 10 km, que també transcorre de forma urbana per una traçat bàsicament pla. Els participants tindran control horari als 10 km i també a la meta, mig quilòmetre més endavant, per haver fet el Quart de Mataró (10,5 km).

Les inscripcions es poden fer presencialment a la botiga Rios Running Mataró fins a l’11 de maig i via telemàtica en el següent enllaç: https://xipgroc.cat/ca/curses/MitjaMataro2019/21k/inscripcio/mitja

La 25a Marató Escolar se celebrarà el mateix dissabte 18 de maig, a les 10.30h a la zona del passeig de Marina, davant del Parc de Mar. Tots els infants i joves obtindran el dorsal número 1 amb l’objectiu que sigui un esdeveniment esportiu per a tothom. En la darrera edició hi van participar 900 escolars de 30 escoles de la ciutat.


Cursa solidària

La causa solidària d’aquesta 21a Mitja Marató és per una iniciativa impulsada per una família de Mataró per combatre les malalties minoritàries, en concret la que pateix el seu fill de 8 anys, que és el síndrome nefròtic. L’obra social de l’Hospital Sant Pau és qui investiga aquesta malaltia i on es destinaran els beneficis de la venda (3€) d’unes polseres grogues sota el lema #somgrocspau

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments