Connect with us

Atletisme

Espectacular 1a edició Cursa de la Dona

1.200 persones van participar en una històrica i festiva matinal esportiva a Pineda de Mar, plena de reivindicació i respecte

Pineda de Mar es va vestir de lila per celebrar en gran el Dia de la Dona. I ho va fer amb l’organització i celebració de la 1a Cursa de la Dona. Una festa reivindicativa, lúdica, però sobretot social i esportiva, oberta a tothom: dones, homes, nens i nenes de totes les edats.

La resposta ciutadana no va poder ser millor, demostrant-se que Pineda de Mar és un municipi viu, participatiu, amant de la vida saludable i amb una gran capacitat de resposta popular.

Va ser realment emotiu i bonic comprovar com més de 1.200 persones van ser protagonistes de la primera edició de la Cursa de la Dona: la gran festa lila, ja que tots els participants van rebre una samarreta d’aquest color.

Can Xaubet, com a epicentre esportiu de Pineda, va ser una marea lila a partir de les nou del matí, on els esportistes, a més d’escoltar un breu discurs de l’alcalde Xavier Amor, que també va córrer, i representants de diferents associacions de dones, van tenir l’oportunitat d’escalfar la musculatura sobre el camp de futbol abans d’afrontar una carrera de cinc quilòmetres pel Passeig Marítim. Estiraments al so de la música i moltes ganes de passar-s’ho bé.

Cadascú va participar a la Cursa a la seva manera: uns corren per intentar arribar els primers, uns altres simplement caminant i passejant, però tots gaudint de l’espectacular climatologia, amb el termòmetre fregant els 20 graus.

Tot un èxit de la igualtat i el respecte, amb la dona en el centre, que tindrà continuïtat en els pròxims anys, perquè aquesta primera edició ha estat, senzillament, espectacular.

More in Atletisme