Connect with us

Atletisme

Gran matinal amb rècords a la 2a Cursa de la Dona Tres Viles

En un matí amb altes temperatures es va celebrar el passat 12 de març la 2a Cursa de la Dona Tres viles, organitzada per La Sansi i amb recorregut per la Nacional II pels municipis de Montgat, El Masnou i Premià de Mar.

Les curses, de 5k i 10k amb la participació de dones i homes, es van desenvolupar a través de les tres viles, amb final ambdues a El Masnou, i amb 675 inscrits i un 45% més d’arribats que al 2022.

La cursa dels 10 kilòmetres tenia sortida des de Montgat amb tot el recorregut per la Nacional II. La victòria en categoria femenina va ser per a Míriam López, amb temps de 38:53 (rècord de la cursa). En categoria masculina el vencedor va ser Genaro Pizzaro, amb temps de 33:32 (rècord de la cursa).

Als 5 kilòmetres, amb sortida al Port de Premià de Mar, la victòria en categoria femenina va ser per la Letona Kitija Valtere de La Sansi, aturant el cronòmetre en els 18:21 (Rècord de la cursa). En categoria masculina, l’home més ràpid va ser el marroquí Edrissi Reyahi (16:29).

Els premis els van entregar, entre d’altres, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, l’alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro, i la regidora de Montgat, Mònica Puig.

Info i fotos: www.cursadeladona.com

More in Atletisme