Connect with us

Entitats

“La prioritat de SOREA és donar un servei de qualitat a les persones”

FRANCESC MAYNÉ DIRECTOR GENERAL DE SOREA

Sorea està molt present en les nostres vides. Subministra l’aigua a 22 dels 30 municipis que formen la comarca del Maresme. El seu Director General, a més, viu a Premià de Dalt. Economista de 48 anys, fa vint anys que treballa al Grup Agbar i dos com a màxim responsable de la seva filial.

Com definiria Sorea?

És una empresa especialitzada en la gestió del cicle integral de l’aigua, basada en l’excel·lència, la innovació i la sostenibilitat. Una empresa on la nostra prioritat és donar un servei de màxima qualitat a les persones.

On estan presents?

Estem en 263 municipis de tot Catalunya, donant servei a dos milions de persones. En el Maresme, Sorea treballa amb 22 municipis.

Com és el cicle integral de l’aigua?

Es basa en la captació, potabilització, transport i emmagatzematge, distribució i consum, clavegueram, depuració i restitució al medi natural.

“Gairebé 900 famílies del Maresme reben ajudes per poder pagar l’aigua”

Parlava d’innovació…

Hem digitalitzat la xarxa, hem apostat per la tele gestió, neteja avançada del clavegueram, recerca de fuites amb heli, oferim servei d’oficina virtual…

Vostè abans parlava també de persones…

A Sorea mai se li talla l’aigua a cap família ni usuari en risc d’exclusió social. Tenim un fons de solidaritat per ajudar precisament aquestes persones més vulnerables.

Té xifres?

El 2016 vàrem destinar 6.000 euros a finançar rebuts de famílies no solvents econòmicament i fins avui hi ha una reserva, un fons de solidaritat, de 42.000 euros més signats amb diversos consistoris. Al Maresme, concretament, prop de 900 famílies reben ajudes per poder pagar l’aigua.

“Patrocinem proves esportives de la comarca perquè volem connectar amb les persones”

Sorea s’ha convertit en patrocinador d’algunes proves esportives…

Ens esforcem per contactar amb les persones i una forma de fer-ho és precisament incentivar els hàbits saludables. I res millor que fer-ho a través de l’esport. Patrocinem la Mitja Marató de Calella, la Santjaumenka de Premià de Dalt i moltes altres en diferents comarques, com la Cursa de la dona a Reus…

Vostè viu, precisament, en el Maresme…

Fa anys que vàrem triar el Maresme per viure perquè sempre ens ha semblat una comarca privilegiada, pel clima, la seva ubicació, la seva gent…

Predica amb l’exemple a nivell esportiu?

No fa molts anys vaig completar quatre maratons. Vaig córrer dues vegades la de Barcelona, la de Berlín i també la de Buenos Aires, aprofitant que vaig estar tres anys destinat a Xile. La pràctica esportiva és imprescindible per tenir una bona qualitat de vida.

I l’aigua també…

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats