Connect with us

Atletisme

23è Cros de Santa Susanna: arrenca el Circuit de Cros del Maresme

El dissabte 29 d’octubre va arrencar a Santa Susanna l’esperada lliga de cros del Maresme, coneguda com a Circuit Maresmenc de Cros, una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Maresme, els diferents ajuntaments de la comarca i Gesport, posada en marxa fa més de 10 anys i que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves per aquesta temporada 2022-23.

El Parc de Can Colomer de Santa Susanna va ser el lloc triat per instal·lar el circuit que, com és habitual, va acollir diferents proves en funció de l’edat dels participants. Sumats tots, van superar els 400 inscrits, sens dubte, tot un èxit. A les deu del matí va començar la primera de les proves, el Màster masculí i femení, els participants del qual van recórrer 4,4 quilòmetres, exactament la mateixa distància que en la categoria absoluta. Els guanyadors d’aquest competició van ser Víctor Gabriel Ortiz (Atletismo Numantino) i Laura Prieto (FCB). El primer va invertir un temps de 12′ 05″ i la segona (va entrar en la posició número 18 de la general), 15′ 54″.

La primera prova, celebrada al Parc Can Colomer, va reunir prop de 400 atletes, des de Màsters fins a sub-8

La resta de les proves que es van córrer van ser sub-16, sub-14, sub-10, sub-8 i sub-6. Aquests dos últims van recórrer 480 i 400 metres respectivament entre els aplaudiments dels presents.

El Circuit Maresmenc de Cros 2022-23 continuarà cremant etapes del seu calendari aquest mes de novembre. El dia 5 es disputarà el 42è Cros dels Arenys, el més veterà de tots els que se celebren a la nostra comarca i el dissabte dia 19 es viurà la segona edició del cros de Tordera.

Recordem que el cros està obert a tots els públics, tant clubs com individuals. El participant només caldrà que compri un dorsal amb xip (al primer cros que s’inscrigui) que li servirà per a tota la lliga (cal guardar-lo durant tota la temporada).

També cal remarcar que tots els nens i nenes amb la llicència escolar d’atletisme tramitada al CEM (Consell Esportiu del Maresme), poden participar gratuïtament al circuit i recollir el seu dorsal a la primera prova que participin.

More in Atletisme