Connect with us

Atletisme

28è Cros Ciutat de Calella

Gesport, amb la coorganització del Consell Esportiu del Maresme, sota la supervisió de la Federació Catalana d’Atletisme i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i el Club Atletisme Calella, va organitzar l’últim dissabte de gener el 28è Cros Ciutat de Calella al Complex Esportiu Municipal Tomàs Claramunt. Va ser la setena prova del Circuit Maresmenc de Cros 2022.

La competició va tenir set categories: Màster, Absolut, sub 16, sub 14, sub 12, sub 10 i sub 8, totes elles amb participants masculins i femenins. La primera, amb 70 atletes, i l’última, amb 65, van ser les més concorregudes.

El Cros de Calella és la penúltima prova del circuit maresmenc.
Les pistes d’atletisme de La Muntanyeta van ser el punt d’arribada a la meta.

L’assolellada matinal, amb una agradable temperatura, va ajudar al fet que es visqués una gran jornada d’atletisme sobre un circuit especialment dissenyat pel Club Atletisme Calella al voltant de la Muntanyeta, on van tenir lloc les escalonades sortides i també les arribades.

El Complex Esportiu Municipal Tomàs Claramunt va acollir la penúltima prova del Circuit Maresmenc de Cros 2022

El guanyador de la prova absoluta va ser un vell conegut per tots els especialistes del cros, Chakir El Hamdouni, que va invertir un temps de 19 minuts i 23 segons. La primera atleta femenina a travessar la meta va ser Alexandra Arillo, amb una marca de 25′ 90″.

La categoria Màster, amb 70 participants, va ser la més nombrosa. El primer a arribar a la meta va ser Bruno Paz en homes i Natàlia Rey en dones. Una de les imatges més entranyables del matí va ser veure la cara de satisfacció dels atletes més petits. La prova de menors de vuit anys va comptar amb 65 participants. Una prova inequívoca que l’atletisme, en aquest cas la disciplina de cros, compta amb una sòlida base.

Els primers classificats de la competició absoluta.
La prova sub 8 va ser la segona amb més participants del cros.

El lliurament de premis es va dur a terme sobre la nova gespa del camp de futbol estrenat per a aquesta temporada, així com la pista d’atletisme. El complex esportiu municipal de Calella és considerat com una de les millors instal·lacions del Maresme.

More in Atletisme