Connect with us

Atletisme

La Sant Silvestre del Masnou torna a brillar amb 1.936 inscrits

Tot un èxit de participació en la prova més antiga de Catalunya, que demostra les ganes de fer esport de la ciutadania una vegada deixada enrere la pandèmia

La Sansi i l’Ajuntament del Masnou, amb el patrocini de Heppner, van organitzar la 43a Sant Silvestre del Masnou, una cursa de 5K amb circuit homologat pels carrers del municipi maresmenc, sent la Sant Silvestre més antiga de Catalunya.

1.936 inscrits/es estaven citats per disputar la prova de cinc quilòmetres i les curses infantils, amb la millor xifra d’arribats des del 2015. Tot un èxit de participació que demostra les ganes de fer esport de la ciutadania una vegada deixada enrere la pandèmia.

En un circuit ràpid amb només dos girs i amb sortida i arribada a la nacional II, els i les participants van gaudir d’una de les proves clàssiques de l’època de Nadal. El bon ambient i l’esportivitat van regnar durant tot el matí… així com l’excel·lent climatologia, prop de 20 graus a l’hora de la sortida i amb un sol radiant durant tota la jornada.

El letó Dmitrijs Serjogins, del CA La Sansi, va ser el guanyador de la prova masculina, amb un temps de 14:34. L’andorrà Carles Gómez va acabar segon amb 15:02, deixant en tercera posició a Víctor Aguilera, amb un temps de 15:09.

Serjogins va repetir el triomf de la temporada passada, igual que la guanyadora de la prova femenina, Cristina Silva, de l’Ironwill Solideo, entrant en primera posició amb un temps de 16:39.

Mercè Sànchez va ser la segona classificada amb 17:48, en una arribada ajustada amb la tercera classificada, Kitija Valtere, amb 17:49.

Cal destacar que la guanyadora sub-23, Xènia Moruelo, també va batre el rècord d’Andorra absolut amb 18:10.

El tret de sortida el va donar l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, acompanyat pel regidor d’Esports del municipi, Ricard Plana, sent també els encarregats de donar els premis als guanyadors i guanyadores en una matinal inoblidable.

La Sant Silvestre del Masnou, sense cap mena de dubte, s’ha consolidat com una de les proves esportives populars més concorregudes de Catalunya i del Maresme.

Font i fotos: La Sansi i Ajuntament de Masnou

More in Atletisme