Connect with us

Arenys de Mar

El Circuit Maresmenc de Cros agafa volada

Aquest desembre, Malgrat de Mar i Alella seran seu dels pròxims crosos, que al 2023 aniràn a Pineda, Calella, Canet i Sant Cebrià de Vallalta

El novembre ha estat escenari de dues de les nou proves que conformen el Circuit Maresmenc de Cros, una de les competicions esportives de la nostra comarca més consolidades i populars. Prova d’això és que any rere any, i competició rere competició, augmenta el nombre de participants de totes les edats, des dels 8 anys fins a la categoria Màster.

42è Cros dels Arenys

El primer que es va celebrar al novembre va ser el Cros dels Arenys, on tots dos ajuntament hi col·laboren des de fa 43 anys. De fet, aquest cros és un dels més antics de Catalunya. Els Arenys es va dur a terme al sempre emblemàtic Can Jalpí, un espai idoni pels corredor, que van superar la xifra dels 450. Pel que respecta a Arenys de Munt, el cros formava part de la Festa Major d’Hivern. Es van donar premis als tres primers classificats i a la primera atleta local. El primer classificat i classificada en la categoria absoluta va rebre el Trofeu Memorial Lluís Garcia Baena “Titín”. Els guanyadors absoluts van ser Albert Ruz, del CN Mataró, i Marta Mitjans, del CA Canovelles.

El regidor d’Esports d’Arenys de Munt, Jordi Maimí Girbal, va dir que es va viure un dia fantàstic, destacant la gran participació.

CAN JALPÍ va acollir un dels crosos més antics no només del Maresme, sino també de Catalunya. Els primers classificats en la categoria absoluta van rebre el Trofeu Memorial Lluís Garcia Baena “Titín”. El cros formava part de la Festa Major d’Hivern d’Arenys de Munt

2n Cros de Tordera

Celebrat a l’entorn del Projecte LIFE de Tordera, el segon cros d’aquesta població va reunir a gairebé 500 atletes, superant les inscripcions de l’any passat. El cros es va dividir en set categories diferents, totes masculines i femenines i van tenir premis els participants torderencs. La prova absoluta la van guanyar dos atletes de llarga trajectòria que lluiten per endur-se aquesta lliga de crosos.

Parlem de Ivan Zarco, de l’Air Runners, i de Laura Prieto, del FC Barcelona. El regidor d‘Esports de Tordera, Pau Megías, també es va felicitar per l’èxit d’aquest cros, tot afegint que la competició tornaria al municipi l’any vinent.

CELEBRAT a l’entorn del Projecte LIFE de Tordera, el segon cros d’aquesta població va reunir gairebé 500 atletes, superant les inscripcions de l’any passat.
EL CROS es va dividir en set categories diferents, totes elles masculines i femenines

Ara serà Malgrat de Mar, el 8 de desembre, qui acollirà la quarta prova del Circuit i uns dies més tard, diumenge 18, Alella. Seran els últims crosos de 2022. L’any vinent, entre gener i febrer, acollirà els de Pineda de Mar, Calella, Canet i Sant Cebrià de Vallalta.

Cal recordar que aquesta lliga del Circuit Maresmenc és una iniciativa del Consell Esportiu del Maresme conjuntament amb l’empresa Gesport i els ajuntaments implicats.

More in Arenys de Mar