Connect with us

Entitats

Laporta, present al 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Vilassar de Mar

La Penya Barcelonista de Vilassar de Mar, presidida per Jordi Tapies, va celebrar el passat diumenge 27 de novembre el 50è aniversari amb un dinar de germanor que va reunir uns 250 penyistes, entre ells representants de diferents penyes catalanes.

Laporta, en el seu discurs davant els penyistes, va assegurar que “el rol de les penyes és molt important. Nosaltres estimem el Barça i estimem les penyes, que ajuden al desenvolupament del Club. Sense vosaltres, el Club no tindria la dimensió que té”.


El president del FC Barcelona també va destacar que “teniu un paper fonamental en la manera com el Club s’aproxima a les persones. Actes com aquest ens fan ser més propers i ens fan compartir moments d’alegria”.

Laporta, igualment, va destacar que l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, “va pronosticar moments de celebració i èxit… Tant de bo. Estem fent tot el que podem per aconseguir-ho. No és fàcil, però anem pel bon camí i seguirem treballant perquè arribin aquests èxits”.

Laporta va cloure el seu parlament deixant aquest missatge als penyistes: “Mentre tingui l’honor i la responsabilitat de ser president del Barça, el Club sempre serà dels seus socis, de les seves sòcies, dels penyistes, de les penyistes, dels aficionats, de les aficionades, de tot el teixit social barcelonista. El Barça és i sempre serà vostre”.

L’acte va comptar amb un convidat d’honor, el que va ser president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Artur Mas, veí de Vilassar de Mar. El FC Barcelona, a més de comptar amb la presència del president, Joan Laporta, també va ser representat pel directiu responsable de l’àrea sòcia, Josep Ignasi Macià.

A l’aniversari de la penya barcelonista del Maresme també hi va anar Pere Valentí Mora en representació de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona; Jaume Roura, expresident de la Federació Catalana de Futbol i Jesús Majem, president del Club Nàutic de Vilassar de Mar. La Penya Barcelonista de Vilassar de Mar va ser inaugurada el 1972 per el llavors president del FC Barcelona, Agustí Montal, i l’entrenador neerlandés, Marinus Michels.

Font: PB Vilassar de Mar i Barça TV

More in Entitats