Connect with us

Argentona

Antonio Gómez: ‘Hem recollit més de 600kg d’aliments’

Èxit de solidaritat en el torneig benèfic del FC Argentona 

El passat cap de setmana, el club va organitzar la primera edició del Torneig Solidari FC Argentona, iniciativa benèfica destinada a Càritas d’Argentona. Aprofitant l’aturada de lliga, el club va organitzar un torneig amb l’objectiu de formar en valors als joves jugadors més enllà del vessant esportiu. Per això durant tot el cap de setmana, el Municipal d’Argentona es va omplir d’equips i partits de futbol base alhora que de la solidaritat de pares, mares i jugadors que contribuïen amb la recollida d’aliments del club. El torneig integrava les categories d’alevins, benjamins i prebenjamins de clubs com el CE Pla d’en Boet, EC Granollers, FP Hermes, CE Mataró, EF Salesians, AD La Llàntia o el CE Vilassar entre d’altres.

El president del club Antonio Gómez, ha fet una valoració molt positiva “Hem recollit més de 600kg d’aliments i les famílies han gaudit d’un torneig de futbol protagonitzat pels més petits del club”. D’altra banda, el torneig va comptar amb la presència de Sergi Puig i Arnau Gaixas, jugadors del filial del Barça i l’Espanyol que van fer de padrins i van atendre a tothom qui s’hi va acostar. Finalment, Antoni Gómez ha assegurat a Ràdio Argentona que pensen repetir l’any que ve amb aquesta iniciativa que combina futbol i solidaritat.

Escolta l’entrevista a Ràdio Argentona de l’Antonio Gómez President del Fc Argentona

<a href=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-l-antonio-gomez-president-del-fc-argentona-audios-mp3_rf_23798879_1.html” title=”Entrevista a l’Antonio Gómez President del Fc Argentona”>Ir a descargar</a>

Font: Ajuntament d’Argentona

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Argentona