Connect with us

Bàsquet

Arrenca una nova temporada plena d’emocions

Una temporada plena d’il·lusió on gaudirem de nou de la Lliga Femenina 2 de la mà del Mataró Parc Boet i on podrem veure, per primera vegada, un derbi mataroní a la lliga EBA amb el Mataró-Feimat i el Mataro Parc Boet. El Masnou Basquetbol i l’Arenys Bàsquet seran els altres dos representants del Maresme de màxima categoria.

En l’apartat Femení han hagut de passar set temporades perquè el Maresme tingui de nou un representant a la Lliga Femenina 2. Després de aconseguir l’ascens de manera brillant la temporada passada, el Mataró Parc Boet jugarà per primer cop a la seva història a la segona divisió estatal. Mantenint l’estructura principal i amb la incorporació de jugadores amb experiència com la Marta Claret o l’Itziar Llobet, les mataronines no renunciran a res.

Pel que fa a la màxima categoria a Catalunya, el Gress Platges Mataró serà l’únic representant de la comarca a la Copa Catalunya. Les de Mataró, amb la incorporació de Clara Sole com a fitxatge més destacat, lluitaran per una plaça a la final a 4. Aquest any la categoria estrena format, jugant una lliga de 16 equips tots contra tots on els quatre primers jugaran la fase final.

L’Arenys és un dels quatre equips de la comarca que disputarà la Lliga EBA

A la Primera Catalana femenina trobem, en el grup 2 i com a únic representant, al Condorchem-AB Premia A que l’any passat es va queda a les portes de la classificació per la fase d’ascens.

Els representants masculins de màxima categoria del Maresme, competiran a la lliga EBA i tornaran a ser els mateixos que la temporada passada. En el grup C-A tindrem al Mataró-Feimat, que manté la seva columna vertebral i es reforça amb Omaru Toure i 3 jugadors de les categories inferiors, i un Mataró Parc Boet que rejoveneix el planter amb jugadors joves i de gran qualitat com Hector Aza o Miki Puig. D’aquesta manera, aquest any tindrem per primer cop a la història un derbi mataroní a la lliga EBA. Al grup C-B competiran altres dos equips, El Masnou Basquetbol, que intentarà repetir l’excel·lent curs passat amb cares noves tant a la pista com a la banqueta, i l’Arenys Basquet-Joventut que perd jugadores importants però que continuarà gaudint dels joves jugadors cedits pel Joventut de Badalona, i també la tornada de Christopher Turnquest.

A la Copa Catalunya, i com a únic representant maresmenc, podrem veure al Grupo Marthe UE Mataró-SBM, filial del Mataró-Feimat, amb un equipo jove i amb talent.

Finalment, a la 1a catalana, al grup 3, tenim al UER Pineda de Mar, UE Montgat-NGK i C.B. Cabrera A. Aquests onze equips, en total, seran els que representaran al bàsquet del Maresme a les principals categories.


Representants del Maresme

LLIGA FEMENINA 2

Mataró Parc Boet

COPA CATALUNYA FEMENINA

Gress Platges Mataró

1a CATALANA FEMENINA

(GRUP 2)

Condorchem AB Premià

LLIGA EBA

GRUP C-A

Mataró Parc Boet

Mataró Feimat

LLIGA EBA

(GRUP C-B)

Arenys Bàsquet Joventut

Vive El Masnou Basquetbol

COPA CATALUNYA MASCULINA (GRUP 1)

Grupo Marthe UE Mataró

1a CATALANA MASCULINA (GRUP 3)

UER Pineda

CB Cabrera

UE Montgat

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet