Connect with us

Ciclisme de muntanya

Arriba el Bike Festival Santa Susanna

UN FORMAT IDEAL PER PASSAR UN CAP DE SETMANA CICLISTA

Sota les màximes mesures de seguretat, arriba un cap de setmana per als amants de la mountain bike. Un nou esdeveniment per a tot tipus de bikers. La localitat del Maresme, Santa Susanna, destinació de turisme esportiu i especialitzat en ciclisme, que té la marca DTE (Destinació de turisme esportiu), acollirà un dels esdeveniments de l’any per a ciclistes professionals i populars. Neix el Bike Festival Santa Susanna.

Acollirà la Copa Catalunya Infantil, la Copa Catalana Internacional Biking Point i la Super Cup Massi, aquesta última prova UC.

Dos dies plens d’acció ciclista i diversiºonal per a la BTT, amb els millors serveis que ofereix Santa Susanna. I és que si durant tres anys consecutius, Santa Susanna ha estat escenari de la Copa Catalana Internacional Biking Point i la Super Cup Massi, sent prova UCI; aquest 2021, a més se sumarà un programa esportiu per als més joves i aquells que volen gaudir i sentir els corriols en ebike.

La cita de Santa Susanna de la Super Cup Massi torna a ser puntuable per al rànquing UCI, sent de categoria UCI C1, amb les curses de XCO. Per si fos poc, el dissabte hi haurà una contrarellotge puntuable per a la general de la Copa Catalana Internacional Biking Point. Els millors ciclistes del món es veuran les cares en el sempre exigent recorregut, que presentarà algunes modificacions.

El 17 i 18 d’abril s’uniran la millor competició, el gaudir en ebike i les curses infantils a Santa Susanna

Però la cosa no es queda aquí. Durant el matí de dissabte, se celebrarà l’E-Bike Day Santa Susanna, una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori en qüestió. Lloguer de bicicletes elèctriques, servei de mecànica, avituallaments amb productes de proximitat, allotjaments de qualitat, servei de càrrega de bateries en ruta i un tracte personal, caracteritzen aquesta prova lúdica.

I com a últim incentiu, els més petits tindran el seu lloc amb la celebració de la Copa Catalunya Infantil. En un any on no hi ha hagut curses, estem segurs que tindran moltes ganes de gaudir de la mountain bike.

PROGRAMA


Bike Festival Santa Susanna

– 17 ABRIL –

EBIKE DAY SANTA SUSANNA

9.30-10.00h
Sortides E-Bike

COPA CATALUNYA INFANTIL

10.00h Sortides per categories
Entrega de premis al finalitzar

COPA CATALANA INTERNACIONAL BIKING POINT
SANTA SUSANNA

13.00-14.45h Entrenaments XCO
15.00-16.30h XCO Fèmines (totes)
– M50/60* –
Categories sense CRI
16.45h Entrega de premis Fèmines i M50/60
17.00-19.00h Contrarellotge individual – A l’acabar, entrega de premis CRI

– 18 ABRIL –

SUPER CUP MASSI SANTA SUSANNA

8.30h Recollida de dorsals (fins 30 minuts abans de cada sortida)
9.00h 1a Sortida: Cadet (M), Màster 40 (M)
10.40h 2a Sortida: Júnior (M) i Màster 30 (M)
12.30h 3a Sortida: Elit (M) i Sub23 (M)
14.00h Entrega de premis

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya