Connect with us

Ciclisme de muntanya

Loana Lecomte guanya a la continental Super Cup Massi de Santa Susanna

La campiona del món sub 23 mostra la seva millor versió i no ha donat opció a les seves rivals

La ciclista francesa Loana Lecomte s’ha imposat a la continental Super Cap Massi de Santa Susanna. Lencomte ha sabut llegir millor un circuit de 6,5 km de seccions dures, trams tècnics i senders constants. Després d’ella han arribat a la meta Julie Bresset; i la campiona d’Estònia, Janika Loiv, de Hawaii Express.

Amb aquests resultats, Loiv es col·loca com a líder de la general de la Continental Super Cup Massi 2021. Per tancar el dia, la prova contrarellotge va posar el punt i final al primer dia de competicions del cap de setmana. Mario Sinués del TBikes BH Amunt va ser el més fort.

Una jornada plena de mountain bike

Al matí de dissabte es va celebrar l’eBike Day, en què els ciclistes van descobrir els corriols de Santa Susanna en una prova en bicicleta de muntanya elèctrica. I a més, amb la Copa Catalunya Infantil, els nens i nenes van poder competir i córrer en Mountain Bike, en uns recorreguts adaptats a les diferents categories. Il·lusió per poder gaudir del ciclisme durant tot el dia.