Connect with us

Clubs

L’Atlètic Masnou ja té gespa artifical renovada

L’Atlètic Masnou arrenca la temporada 2023-2024 amb la gespa artificial renovada. El club va estrenar aquesta notable millora del terreny de joc en l’obertura de la temporada, durant la celebració d’una festa el dissabte 16 de setembre, just abans del partit que va disputar el primer equip masculí de l’Atlètic Masnou contra el Santvicentí.

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el president del club, Rubén Sáez, van fer uns breus parlaments per posar en valor la millora del camp i, per tant, de les condicions en què jugadors i jugadores hi jugaran a partir d’ara. També van destacar el paper de l’anterior presidenta de l’Atlètic Masnou, Lourdes Sesma, per la feina feta en la gestió del club i per haver aconseguit aquesta esperada renovació de la gespa.

Lourdes Sesma, expresidenta del club, va fer el servei d’honor

En aquest sentit, també cal esmentar la presència de la titular actual de la regidoria d’Esports i el seu predecessor, Sílvia Folch i Ricard Plana, respectivament, a més a més d’altres regidors i regidores del consistori.

L’alcalde del Masnou i diferents regidors van participar en la festa del club, que va retre un homenatge a la seva expresidenta, Lourdes Sesma, que va fer el servei d’honor

Jaume Oliveras afegeix que “la renovació de la gespa del camp de futbol és una millora significativa de les instal·lacions del club. Un club del Masnou que, penso que podem dir amb orgull, és un model de club esportiu a exportar, doncs ha fet dels valors (inclusivitat, igualtat, …) el fonament de la seva activitat esportiva”.

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras i el delegat de l’FCF al Maresme, Moha El Gaadaoui
El club s’ha distingit per la seva vessant esportiva i el foment dels valors

Els treballs per renovar la gespa del Camp Municipal d’Ocata, que és la seu de l’Atlètic Masnou, es van iniciar a principis d’agost i es van enllestir a principis de setembre, just abans de la represa dels entrenaments i dels partits de la nova temporada. L’Ajuntament hi ha dedicat una inversió de 274.615,67 euros (IVA inclòs). La intervenció l’ha executat l’empresa Fieldturf Poligras, SA.

Les grades, amb ple de famílies i aficionats i aficionades del club, van poder veure també sortir els jugadors de les categories Sub7 i Sub8 de la mà dels del primer equip en l’inici del partit, i a continuació i just abans del xiulet inicial del partit van veure l’homenatge a l’expresidenta Lourdes Sesma.

La renovació de la gespa va començar a l’agost, ha tingut un cost de 274.615,67 euros i permetrà als prop de 500 jugadors i jugadores del club disposar d’una millor instal·lació

La inauguració va ser una gran festa col·lectiva i molt familiar

La Lourdes Sesma va ser la presidenta fins a final de la temporada pasada. Ella va ser qui va insistir i lluitar per aquest canvi de gespa. Ella, també amb una gestió impressionant als últims anys va ser capaç de liderar un creixement del club en jugadors, jugadores, projectes socials i visualització en actes entre entitats.

En el Club Atlètic Masnou estan molt orgullosos de la seva feina feta i què fos ella qui fes el servei d’honor en una data tant assenyalada.

More in Clubs