Connect with us

Bàsquet

Calella, més bàsquet que mai

El municipi està fent honor a la seva condició de ‘Ciutat del Bàsquet Català 2018’. Una responsabilitat que comparteixen i viuen tots els calellencs a través dels múltiples actes esportius i culturals relacionats amb aquesta històrica efemèride. Esport, bàsquet, poble …

Des de la presentació oficial de Calella com a ‘Ciutat del Bàsquet Català’, tota la Vila s’ha bolcat i ha participat activament, sentint que aquest esdeveniment forma part del dia a dia de les seves vides. Des de la Rua Infantil de Carnestoltes, passant per la Volta Ciclista a Catalunya i l’IRONMAN 70.3, s’han anat organitzant activitats que han reforçat la unió entre Calella i el bàsquet català.

A més de tallers, clínics i taules rodones, s’han dut a terme actes esportius d’un gran calibre i participació ciutadana. Calella va tenir l’honor de ser la seu de la Final del Campionat de Catalunya Cadet Femení Nivell A i Infantil masculí A1, que va oferir una extraordinària final entre el FC Barcelona i el Joventut de Badalona.

També va ser espectacular la Festa del Bàsquet al Carrer, que es va fer a la Plaça Lluís Gallart i on hi van participar 28 equips de diferents categories jugant-se 54 partits en total. Igualment es va organitzar el Torneig de Bàsquet Familiar de Festa Major, amb 8 equips formats per gent de totes les edats.

Un altre acte especialment brillant va ser la inauguració de l’extraordinari mural de ‘Calella Ciutat del Bàsquet Català 2018’ a càrrec de l’artista Jan Barceló, que es pot veure a la pista de joc del Pavelló d’Esports ‘Parc Dalmau’. Alhora, es va presentar Wolfy, la mascota renovada del CB Calella.

Si els sis mesos anteriors han estat frenètics quant a activitats, juliol tampoc descansa. S’ha projectat una pel·lícula de bàsquet en el marc del ‘Calella Film Festival’, s’ha disputat el ‘1r Torneig de Bàsquet Platja’, hi haurà Campus de Tecnificació i tallers per a entrenadors, així com la Setmana de Cinema de Bàsquet a la fresca. Per tancar juliol, els organitzadors han disposat el ‘Torneig de Bàsquet 3×3′ (dia 21). I un any més, arriba una nova cita amb les ’24 hores del Club Bàsquet Calella’. Enguany, i després de l’èxit de l’última edició amb 300 inscrits i 32 equips, el club aspira a més. La inscripció d’aquest any inclou una novetat molt important: és fa a través del web del club. Podeu pagar i triar la talla de la samarreta al formulari que està operatiu. El responsable de l’equip és l’encarregat d’inscriure’n tots els seus membres; amb un mínim de 5 i un màxim de 15 per equip.

A Calella, més bàsquet que mai!

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet