Connect with us

Atletisme

LV Campionat de Catalunya de Cros Màsters a Canet de Mar

Veterans molt en forma

L’esport no entén d’edats i qualsevol és bona per practicar-lo i competir. Canet de Mar ha pogut comprovar-ho amb l’organització del LV Campionat de Catalunya de Cros Màsters, on van participar els millors atletes de casa nostra. L’esdeveniment va ser impecablement organitzat pel Club d’Atletisme Canet SPORT, amb el seu president Antonio Hernández al capdavant, i va comptar amb l’ajuda de la regidoria d’esports del municipi.

La seva alcaldessa, Blanca Arbell, i el regidor d’esports, Pep Tenas, van presenciar la prova en directe i van ser els encarregats de lliurar els trofeus als primers classificats de cada franja d’edat, així com Lluis Llovet, segon tinent d’alcalde. També va ser present el president de la Comissió Màster de la Federació Catalana d’Atletisme, Jaume Ferret.

Canet de Mar va donar la benvinguda a 58 clubs de tota Catalunya, que van representar a 294 atletes per participar en 18 categories diferents en les cinc carreres que es van viure en el circuit instal·lat en el Polígon Industrial de Can Missé.

La competició, per cert, va servir per retre homenatge a un dels atletes més estimats d’aquest esport, Isidre Ferrer Cantal, nascut a Mataró el 26 d’agost de 1935 i mort en la capital del Maresme el 12 de juny de 2021 i que combinava dues aficions en la seva vida diària: córrer i jugar als escacs. Isidre era atleta del C.A.Laietània.

Amb la flor i nata del fons català en categoria màsters competint a Canet, cal fer esment especial als atletes de casa, amb quatre magnífiques victòries; dos individuals, aconseguides per Encarna Garcia i Véronique André. També la de l’equip femení que el va completar Valerie Iglesias. Igualment, cal destacar la victòria de l’equip de relleus mixtos, format per Pep Moré, Salva Raval, Encarna i Veronique.

Destacar la gran feina de l’equip de voluntaris, de muntatge i desmuntatge i de control de les carreres: Mohamed AnisDaas, Moha Mar., Francesc Tarrida, Marc Nieto, Quim Torres, Víctor, Francis, Willy Martin Orugo.

More in Atletisme