Connect with us

Atletisme

Brillant cloenda del Circuit Maresmenc de Cros

Amb nou proves, s’ha convertit en el més gran de tot Catalunya, superant amb escreix al Gironí

Sant Cebrià de Vallalta va acollir el 12 de febrer la cloenda de la 9a edició del Circuit Maresmenc de Cros, una de les competicions esportives més arrelades i exitoses de totes les que se celebren a la nostra comarca.

El Circuit d’enguany, novament coorganitzat pel Consell Esportiu del Maresme i l’empresa Gesport i amb col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme, ha consistit en nou proves, malgrat que una d’elles, la de Canet, va ser suspesa per motius COVID. Les vuit curses es van fer, per ordre, a Santa Susanna, Arenys (cros dels Arenys), Tordera, Malgrat, Alella, Pineda de Mar, Calella i Sant Cebrià.

ELS INFANTS han estat els grans protagonistes del circuit.
LA ZONA DE CAN BACHS de Sant Cebrià de Vallalta va ser el punt de sortida i arribada de la competició.

Tot plegat, el nombre de participants en el Circuit va superar els 1.700 inscrits, amb una mitjana de 3/4 proves per corredor al llarg de la Lliga. Cada cros dona uns punts als inscrits en funció de la seva posició d’arribada a meta i al final del circuit se sumen per conèixer els primers classificats, independentment de quins són els guanyadors de cada cros.

La participació ha tornat a ser molt alta aquest 2022, prova inequívoca què els atletes tenien moltes ganes de prendre part del circuit després d’un parell d’anys d’algunes restriccions a causa de la pandèmia sanitària. Han participat entre 350 i 600 a tletes a cada prova. El Circuit Maresmenc de Cros s’ha convertit en el més gran de tot Catalunya, superant amb escreix al Gironí.

AUTORITATS. Jordi Matas i David Casas, del CEM, i Isabel Vico.
CHAKIR EL HAMDOUNI va ser el guanyador absolut de la prova masculina.

El nombre de participants en el Circuit va superar els 1.700 inscrits, amb una mitjana de 3/4 proves per corredor al llarg de la Lliga

La zona de Can Bachs de Sant Cebrià de Vallalta va ser el punt de sortida i d’arribada del cros que tancava la Lliga. El president del Consell Esportiu del Maresme, Jordi Matas, el gerent i secretari tècnic David Casas, i la regidora d’Esports de Sant Cebrià de Vallalta, Isabel Vico, van ser els encarregats d’entregar els premis i medalles als primers classificats. Una gran festa de l’esport local i al mateix temps de l’esport escolar, ja que molts dels participants van competir amb llicència del CEM.

GUANYADORS

▶ Màster femení: Natàlia Rey (Creu Groga Triatló) -770 punts

▶ Màster masculí: Bruno Paz (UGE Badalona)-470 punts

▶ Absolut femení: Alexandra Arillo (CA Canovelles) -585 punts

▶ Absolut masculí: Chakir El Hamdouni (AMISI)-626 punts

▶ Sub 16 femení: Dèbora Frailes (CA Laietània) -570 punts

▶ Sub 16 masculí: Gudari Redondo (CA Sant Celoni) -690 punt

▶ Sub 14 femení: Ylenia Monje (UGE Badalona) -606 punts

▶ Sub14 masculí. Mohamed Stitou (Trirelay)-600 punts

▶ Sub 12 femení: Laia Madera (CA Canovelles) -700 punts

▶ Sub 12 masculí: Martí Herranz (CA Laietània) -501 punts

▶ Sub 10 femení: Núria Rutllant (CE Cassanenca)-568 punts

▶ Sub 10 masculí: Nil Gómez (CA Laietània) -540 punts

▶ Sub 8 femení: Aminata Arcas (CA Calella)-740 punts

▶ Sub 8 masculí: Oriol Grau (Trikids)-640 punts

More in Atletisme